logo
wvhj2023
bedrijf-logo-copyright-auteursrecht
Ginnekenweg 170 4835NH Breda (Nederland)
Johan Boekholt

De Zonnemeesters

Bewezen succesvol met een andere aanpak! Gericht sturen op minder fouten. Kortom, efficiënt en gefocust kwaliteit en veiligheid verhogen.

De Zonnemeesters helpt uw organisatie met verbeteringen in het installatieproces van zonnepanelen, warmtepompen, thuisaccu’s, laadpalen en groepenkasten.

Faalkosten omlaag en vertrouwen omhoog
De faalkosten dalen en het vertrouwen bij uw klanten stijgt. Wij opereren landelijk en zijn gespecialiseerd in de gebouwde omgeving, met een specifieke focus op particuliere en corporatiewoningen, zowel eengezins- als meergezinswoningen.

Procesaanpak
We zijn een partner voor onze klanten. We delen onze kennis en zorgen dat onze diensten aansluiten op de bedrijfsvoering. Centraal staat onze gefaseerde procesaanpak. Daarmee maken we tekortkomingen en verbeterkansen inzichtelijk én meten we het effect van eerder genomen maatregelen! De basis voor continue leren en verbeteren.

1. Controles
Per woning leveren wij een compleet rapport met bevindingen, inclusief onderbouwing. De rapporten zijn ook goed leesbaar voor montageteams, zodat de feedback direct doorgegeven kan worden.

2. Inzicht via dashboards
Met onze interactieve dashboards krijg je gericht inzicht in de bevindingen, waaronder naar ernst, team en type installatie. Bovendien kun je het effect van ingezette verbeteracties volgen!

3. Periodiek bespreken
Regelmatig bespreken we de bevindingen, de mogelijkheden om te verbeteren en het effect van eerder genomen acties.

4. Gerichte verbeteracties
Wij bieden onder andere techboxen, training-on-the-job en procesadvies.

Ons Team
Het team van De Zonnemeesters bestaat uit ervaren en onafhankelijke professionals. Onze missie is het verhogen van de kwaliteit en veiligheid in de sector. We delen een sterke intrinsieke motivatie om bij te dragen aan de ontwikkeling van de sector. Onze mensen zijn naast technisch specialisten sterk in contact met medewerkers en bewoners.

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Mei 2024

De mei 2024-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan de nieuwe toekomst van de salderingsregeling, flexibele exportlimieten voor pv-systemen, de steeds langere garanties op zonnepanelen, de grootschalige introductie van perovskietzonnepanelen en de rol van zonne-energie in de Vlaamse verkiezingen.

Bekijk alle magazines