logo
wvhj2023
bedrijf-logo-copyright-auteursrecht
Weg en Bos 17 3055GE Bergschenhoek (Nederland)
Marceline van Heijst

Hermans Technisolar

Hermans Technisolar is leverancier van standaard en op maat gemaakte zonnepanelen en levert batterijen voor opslag van elektriciteit aan installateurs in de utiliteits- en glastuinbouw.

Hermans Technisolar is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige zonne- energie producten, die een duurzame bijdrage levert aan het energieverbruik van een gebouw en/of andere toepassing. Of het nu gaat om een woonhuis, bedrijfsgebouw, off grid oplossing of  kas, wij kunnen op een fraaie en functionele manier zonne-energie integreren.  Al vele jaren hebben wij ervaring in het uitvoeren van klein- en grootschalige zonne- energie projecten.

Samen met ons zusterbedrijf Hermans Technipower bieden wij ook een breed scala batterijen en omvormers voor de opslag van elektriciteit. Bij particuliere en MKB batterijen wordt een hybride omvormer geleverd welke gebruik maakt van een slimme EMS module.  De slimme software in de module maakt gebruik van dynamische elektriciteitsprijzen (EPEX), eigen opgewekte energie (zon/wind) en de opgeslagen energie in de batterij,  wat zorgt voor een optimale energiebalans. Ook groot zakelijk batterijen kunnen  wij leveren. Hierdoor kunnen er naast duurzame ook financiële voordelen behaald worden.

Hermans Technisolar is onderdeel van Hermans Energy Solutions. Een groep bedrijven met een leveringsprogramma welke een belangrijke bijdrage levert aan de duurzaamheidstransitie.

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Mei 2024

De mei 2024-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan de nieuwe toekomst van de salderingsregeling, flexibele exportlimieten voor pv-systemen, de steeds langere garanties op zonnepanelen, de grootschalige introductie van perovskietzonnepanelen en de rol van zonne-energie in de Vlaamse verkiezingen.

Bekijk alle magazines