logo
wvhj2023
bedrijf-logo-copyright-auteursrecht
Lange Broekweg 31 2671DW Naaldwijk
Mike de Groot
Installateur

Recharged BV

Recharged BV, dé installateur van zonnepanelen, laadpalen en thuisaccu’s

Ons installatiebedrijf Recharged, gevestigd in het Westland (Zuid-Holland), helpt u graag met de verduurzaming van uw woning of bedrijfspand. Of het nu gaat om zonnepanelen, laadpalen of thuisaccu’s; in samenspraak met u komen we tot de meest geschikte verduurzamingsoplossingen.

Wij installeren zonnepanelen
Van kleine tot grote projecten, onze vakbekwame installateurs plaatsen met zorg en aandacht het juiste zonnestroomsysteem dat naadloos aansluit op uw wensen en behoeftes. Vanzelfsprekend installeren wij enkel A-kwaliteit (tier-1) zonnepanelen. Daardoor profiteert u van een maximale opwek aan zonne-energie.

Meer over onze zonnepanelen installatiediensten »

Wij installeren laadpalen
Of u zakelijk of thuis uw elektrische auto wilt opladen; een eigen laadoplossing op locatie biedt u veel voordelen. Onze laadspecialisten denken graag met u mee en voorzien u vrijblijvend van advies over de meest geschikte laadoplossing. Vervolgens kunt u de installatie van uw laadoplossing aan ons uitbesteden. Wij dragen zorg voor een secure, veilige én correcte installatie van uw laadpaal.

Meer over onze laadpaal installatiediensten »

Wij installeren thuisaccu’s
Sla zelf uw groene stroom op en zet het in wanneer u dat wilt. Thuisaccu’s worden steeds populairder en wij kunnen u helpen met de installatie daarvan. Wij hebben ruimschoots ervaring met het plaatsen van thuisaccu’s en bespreken graag de mogelijkheden met u.

Meer over onze thuisaccu installatiediensten »

Waarom kiest u voor Recharged?
U kiest voor ons installatiebedrijf Recharged vanwege onze ruime ervaring binnen de verduurzamingsmarkt. Door op onze kennis en expertise te leunen, kunt u ervan op aan dat uw verduurzamingsoplossingen naar behoren geïnstalleerd worden.

Daarnaast maakt u aanspraak op:

  • Maatwerk / persoonlijk advies
  • Competitieve prijzen
  • A-kwaliteit verduurzamingsproducten
  • Korte doorlooptijden

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Mei 2024

De mei 2024-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan de nieuwe toekomst van de salderingsregeling, flexibele exportlimieten voor pv-systemen, de steeds langere garanties op zonnepanelen, de grootschalige introductie van perovskietzonnepanelen en de rol van zonne-energie in de Vlaamse verkiezingen.

Bekijk alle magazines