Solar Magazine - Meyer Burger Technology AG
Schorenstrasse 39
3645 Thun (Zwitserland)
Contact: Imme Alfred de Jong
Telefoon: +31 (0)6 234 84 625

Meyer Burger Technology AG

Meyer Burger is een Zwitsers zonnepanelenbedrijf dat hoogwaardige zonnecellen en -modules produceert. Met zijn eigen technologieën stelt het bedrijf nieuwe normen op het gebied van duurzaamheid, constante prestaties en energieopbrengst. Met zonnecellen en modules made in Germany, designed in Switzerland en geproduceerd volgens hoge duurzaamheidsnormen, stuurt Meyer Burger de renaissance van de Europese fotovoltaïsche industrie aan en streeft hier naar een leidende positie.

Met veel passie investeren de meer dan 1300 medewerkers van Meyer Burger elke dag hun middelen, tijd en energie in het allesoverheersende doel om de meest duurzame zonnepanelen ter wereld te bouwen. Onder dit motto heeft het bedrijf onderzoeksfaciliteiten in Zwitserland, ontwikkelings- en productielocaties in Duitsland en de VS, en verkoopteams in Europa, de VS en Azië.

Meyer Burger werd in 1953 opgericht in Zwitserland. Als leverancier van productiesystemen heeft het bedrijf de ontwikkeling van de wereldwijde fotovoltaïsche industrie over de gehele waardeketen in de afgelopen decennia vormgegeven en belangrijke marktnormen gedefinieerd. Een groot deel van de vandaag wereldwijd geproduceerde zonnepanelen is gebaseerd op door Meyer Burger ontwikkelde technologieën.

 

Nu in Solar Magazine

September 2023

De september 2023-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan teruglopende verkopen van zonnepaneelinstallateurs, de Tweede Kamerverkiezingen, recycling van zonnepanelen, het op stoom komen van de uitrol van de realtime interface en de...
Vacatures
RABLE zoekt:

Account Manager

Fulltime (40 uur) - Delft
Wattkraft Benelux zoekt:

Senior Business Developer Energy Storage Solutions

32-40 uur - Utrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!