logo
wvhj2023
bedrijf-logo-copyright-auteursrecht
No.1335, Bin’an Road, Binjiang District, Hangzhou, Zhejiang Province China
Isabella Ni

Astronergy

Astronergy is een intelligent productiebedrijf dat zich richt op PV-modules. Astronergy, opgericht in 2006, is een van de eerste particuliere ondernemingen die voet zette op het gebied van PV. Het bedrijf is wereldwijd actief in 140 landen en regio's.

Astronergy zet zich in om de meest concurrerende leverancier van zonnepanelen ter wereld te zijn met als missie het creëren van een duurzame en koolstofvrije wereld met zonne-energie. Astronergy richt zich op R&D, productie en verkoop van zeer efficiënte PV-cellen en PV-modules van kristallijn silicium en heeft continu hoogrenderende PV-modules uit de ASTRO-serie gelanceerd. Big-size wafer-technologie maakt het mogelijk dat zowel bifaciale als monofaciale PV-modules uit de ASTRO-serie perfect kunnen worden toegepast in alle scenario's, zoals energiecentrales op utiliteitsschaal, commerciële en industriële (C&I) PV-systemen en residentiële PV-systemen.

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Mei 2024

De mei 2024-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan de nieuwe toekomst van de salderingsregeling, flexibele exportlimieten voor pv-systemen, de steeds langere garanties op zonnepanelen, de grootschalige introductie van perovskietzonnepanelen en de rol van zonne-energie in de Vlaamse verkiezingen.

Bekijk alle magazines