logo
wvhj2023
bedrijf-logo-sungrow-power-supply-co-ltd
Hullenbergweg 278 1101BV Amsterdam (Nederland)
Sjoerd van Hulst
Fabrikant

Sungrow Power Supply Co., Ltd

Sungrow Power Supply Co., Ltd (“Sungrow”) is ‘s werelds meest bankable omvormermerk, met installaties die wereldwijd meer dan 224 GW geïnstalleerd vermogen. Sungrow werd in 1997 opgericht door Professor Cao Renxian en voert toonaangevend onderzoek en ontwikkeling uit van zonne-omvormers. Sungrow heeft dan ook het grootste gespecialiseerde R&D-team in de sector en een breed productportfolio. Hieronder vallen onder andere PV-omvormers, hybride omvormers en energieopslagsystemen voor utility, commerciële, industriële en residentiële toepassingen. Daarnaast leveren wij ook internationaal erkende oplossingen voor drijvende PV-installaties.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de PV-sector produceren Sungrow omvormers duurzame energie in meer dan 150 landen. Ga voor meer informatie over Sungrow naar www.sungrowpower.com.

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Mei 2024

De mei 2024-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan de nieuwe toekomst van de salderingsregeling, flexibele exportlimieten voor pv-systemen, de steeds langere garanties op zonnepanelen, de grootschalige introductie van perovskietzonnepanelen en de rol van zonne-energie in de Vlaamse verkiezingen.

Bekijk alle magazines