Solar Magazine - Sungrow Power Supply Co., Ltd
Hullenbergweg 278
1101BV Amsterdam (Nederland)
Contact: Sjoerd van Hulst
Telefoon: +31 (0)85 301 82 34

Sungrow Power Supply Co., Ltd

Sungrow Power Supply Co., Ltd (“Sungrow”) is ‘s werelds meest bankable omvormermerk, met installaties die wereldwijd meer dan 224 GW geïnstalleerd vermogen. Sungrow werd in 1997 opgericht door Professor Cao Renxian en voert toonaangevend onderzoek en ontwikkeling uit van zonne-omvormers. Sungrow heeft dan ook het grootste gespecialiseerde R&D-team in de sector en een breed productportfolio. Hieronder vallen onder andere PV-omvormers, hybride omvormers en energieopslagsystemen voor utility, commerciële, industriële en residentiële toepassingen. Daarnaast leveren wij ook internationaal erkende oplossingen voor drijvende PV-installaties.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de PV-sector produceren Sungrow omvormers duurzame energie in meer dan 150 landen. Ga voor meer informatie over Sungrow naar www.sungrowpower.com.

Producten van Sungrow Power Supply Co., Ltd

Nu in Solar Magazine

Mei 2023

Werkgroep NEN legt laatste hand aan nieuwe beoordelingsmethode brandveiligheid zonnepanelen: ‘EU moet zonnepanelen status van bouwproduct geven’ Holland Solar: ‘Geen enkel zonnepaneel is het waard om voor te sterven’...
Vacatures
Lens zoekt:

Allround HR Officer

32-40 uur - Amsterda, 1033NN, 75E
Everday zoekt:

Field service engineer

Fulltime (40 uur) - Rosmalen, Graafsebaan 135
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!