logo
wvhj2023
bedrijf-logo-copyright-auteursrecht
Zuiderzeelaan 17A 8017JV Zwolle (Nederland)
Robbert-Jan van de Worp

2Solar by Sollit

2Solar by Sollit is het alles-in-één operationele softwareplatform voor bedrijven die zich bezighouden met de verkoop, installatie en het servicen van zonnepanelen, warmtepompen, batterijen, laadpalen en meer. Onze software maakt bedrijfsprocessen efficiënter, van lead generatie tot verkoop en van ontwerp tot service en monitoring. 

Sinds 2013 zijn we de solide partner van 850+ Europese bedrijven, die dankzij onze software elk jaar structurele omzetgroei genereren.  

Ons platform is ontwikkeld dankzij de langdurige samenwerking met onze klanten en voor de dynamische duurzame energiemarkt.  

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en onze software weerspiegelt dat. Ons platform is flexibel en kan worden ingericht rondom de processen van zowel grote- als kleine organisaties.

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Mei 2024

De mei 2024-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan de nieuwe toekomst van de salderingsregeling, flexibele exportlimieten voor pv-systemen, de steeds langere garanties op zonnepanelen, de grootschalige introductie van perovskietzonnepanelen en de rol van zonne-energie in de Vlaamse verkiezingen.

Bekijk alle magazines