logo
wvhj2023
bedrijf-logo-copyright-auteursrecht
Dieselstraße 2 D-50895 Keulen (Duitsland)
Svénja Evers, Accountmanager Benelux

SegenSolar

SegenSolar GmbH is de Europese dochteronderneming van de toonaangevende Britse PV-groothandel Segen Ltd. Ze verkoopt fotovoltaïsche systemen en componenten - waaronder zonnepanelen, batterijopslagsystemen, omvormers, montagesystemen en meer - in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, de Benelux, Polen en andere aangrenzende Europese landen.

SegenSolar is sinds juli 2015 op de markt en is nu al een gevestigde speler, mede dankzij de persoonlijke service van goed op elkaar afgestemde verkoop- en technische ondersteuningsteams, evenals het brede productassortiment en de goede verkrijgbaarheid. Sinds eind 2015 heeft SegenSolar haar verkoopactiviteiten uitgebreid naar de Benelux met een focus op de Nederlandse solar markt.

Het klantenportaal van SegenSolar is 24/7 beschikbaar voor PV-installateurs om prijzen en beschikbaarheid te controleren en bestellingen te plaatsen. Het hele orderproces, inclusief alle offertes, factuur- en leveringsinformatie en up-to-date informatie over de voorraadsituatie, kan 24 uur per dag worden bekeken. Nieuws uit de branche en de nieuwste productinformatie wordt ook regelmatig bijgewerkt, en SegenSolar's online producttrainingen en persoonlijke evenementen worden exclusief geadverteerd voor klanten op het portaal, waardoor het een one-stop-shop wordt voor alles wat met zonne-energie te maken heeft.

SegenSolar heeft een uitgebreid, marktgericht assortiment fotovoltaïsche producten en biedt alles wat een installateur nodig heeft voor residentiële en kleine commerciële projecten. Klanten kunnen kiezen uit een reeks topmerken zoals ESDEC, JA Solar, Solis, JinkoSolar, LONGi, Trina, Enphase, SolarEdge, Tigo, RCT Power, Pylontech, Fox en Huawei.

SegenSolar GmbH Onderdeel van de Segen Group met vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Zuid-Afrika. Sinds oktober 2021 maakt de hele Segen Group deel uit van Labora Holdings, het moederbedrijf van City Electrical Factors. Alle dochterondernemingen zijn onafhankelijk.
Directie Nils Gagzow
Medewerkers meer dan 50
Oprichting 1.7.2015
Activiteitensegment Groothandel gespecialiseerd in fotovoltaïsche systemen en componenten
Markten Duitsland en Europa

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Mei 2024

De mei 2024-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan de nieuwe toekomst van de salderingsregeling, flexibele exportlimieten voor pv-systemen, de steeds langere garanties op zonnepanelen, de grootschalige introductie van perovskietzonnepanelen en de rol van zonne-energie in de Vlaamse verkiezingen.

Bekijk alle magazines