logo
wvhj2023
bedrijf-logo-copyright-auteursrecht
Rietgraaf 2a 6678PJ Oosterhout (Nederland)
Klaas Galama

ESTG

Als distributeur van duurzame energieproducten draait alles bij ons om positieve energie. We ondersteunen ambitieuze professionals bij hun duurzame projecten. Wij zorgen voor de producten, de juiste prijs en de juiste levering op het afgesproken tijdstip, zodat we samen de wereld duurzamer kunnen maken.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Solar en EV producten van 50+ exclusieve A-merken
  • Snelle levering  
  • Actuele voorraadstatus
  • 24/7 online bestelgemak
  • Altijd de juiste prijs

Batterijbundels bij ESTG
Bij ESTG bieden we diverse (batterij)bundels aan zodat je als installateurs in één keer klaar bent. Daarnaast bestaat het assortiment van ESTG uit solar- en EV-producten van meer dan 50 exclusieve A-merken. Denk naast zonnepanelen en (hybride) omvormers ook aan diverse montagesystemen en EV-laadpalen.

Ontdek de batterijbundels bij ESTG

Wist je dat SMA op dit moment een cashback actie heeft? Ook de producten uit deze batterijbundel komen daarvoor in aanmerking!

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Mei 2024

De mei 2024-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan de nieuwe toekomst van de salderingsregeling, flexibele exportlimieten voor pv-systemen, de steeds langere garanties op zonnepanelen, de grootschalige introductie van perovskietzonnepanelen en de rol van zonne-energie in de Vlaamse verkiezingen.

Bekijk alle magazines