Solar Magazine - Tigo Energy
Via Calamandrei 36
52025 Montevarchi (Toscane)
Contact: Jaap van Kriekingen
Telefoon: +31 (0)6 18 69 73 77

Tigo Energy

Tigo is wereldwijd marktleider in Flex MLPE (Module Level Power Electronics) met innovatieve oplossingen die de energieproductie verhogen, de veiligheid verbeteren en de bedrijfskosten van zonne-installaties verlagen. Tigo's TS4-platform maximaliseert de voordelen van PV-systemen en biedt klanten de meest schaalbare, veelzijdige en betrouwbare MLPE-oplossing die beschikbaar is. Tigo werd in 2007 opgericht in Silicon Valley, Californië, om de adoptie van zonne-energie wereldwijd te versnellen. Het bedrijf heeft nog steeds zijn hoofdkantoor in Silicon Valley en heeft kantoren en installaties over de hele wereld.

Klanten kunnen de veiligheid en voordelen van hun PV-systemen maximaliseren door gebruik te maken van elk van de functies die het Flex MLPE-platform van Tigo mogelijk maakt:

  1. Optimalisatie: verhoog de energieopbrengst door het effect van schaduw en mismatch te verminderen
  2. Bewaking: verlaag de bedrijfskosten met inzicht in de prestaties op paneelniveau
  3. Veiligheid: verlaag de spanning op paneelniveau wanneer dat nodig is, waardoor de veiligheid toeneemt en aan de elektrische voorschriften wordt voldaan.


Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2023

De Marktgids Zonne-energie 2023 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Zakelijke verkopen mogen niet opnieuw achterblijven, Vlaamse en Nederlandse zonne-energiesector verwachten...
Vacatures
VDH Solar zoekt:

Accountmanager binnendienst

32-40 uur - Hazerswoude-Dorp, 2391 PV, 4
Energiebedrijf Vrijopnaam zoekt:

(junior) Projectontwikkelaar Zon

32-40 uur - Noord-Brabant (Tilburg/Breda)
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!