Solar Magazine - Mast-ProjectZ
Leehove 99
2678MB De Lier (Nederland)
Contact: +31 (0)6 233 06 789
Erkenning:
  • KvINL Zonnestroom (InstallQ)
Producten:
  • Zonnepanelen
  • Zonnecollectoren en zonneboilers
Installeert bij:
  • Woningen
  • Bedrijven
  • Overheden
  • Non-profitorganisaties
Actief in:
  • Nederland

Mast-ProjectZ

Mast-ProjectZ B.V. is een erkend installatiebedrijf die in opdracht van verschillende opdrachtgevers PV-systemen installeert. Wij zijn gevestigd in De Lier, Zuid-Holland, maar dat weerhoud ons er niet van om mooie installaties af te leveren door het hele land of zelfs over de grens. 

Mast-ProjectZ beschikt over alle drie de Cito zonnestroom certificaten, het installatie, inspectie & oplevering PV-installaties certificaat van Omega en verklaring van de onlangs gevolgde cursus NEN 1010 Elektrische installaties voor laagspanning. Tevens zijn we SolarEdge gecertificeerd en beschikken we over certificaten voor hoogwerkers en verreikers. 

Al onze installateurs zijn VCA gecertificeerd, werken volgens het ISSO-handboek en hebben kwaliteit, vakbekwaamheid en de wil om een voortreffelijk project af te leveren hoog in het vaandel staan. 

Kwaliteit van dienstverlening is waar wij voor staan, wij denken mee aan oplossingen en gaan problemen niet uit de weg.

Mast-ProjectZ is een eerlijk en hardwerkende installatiepartner die streeft naar kwaliteit en volgens de geldende eisen en voorschriften veilig de werkzaamheden uitvoert.

Om te kunnen installeren volgens de huidige normen en installatievoorschriften zoals Scope 12 hebben we naast de kennis ook het juiste gereedschap wat ook zeker geen onbelangrijk punt is.Nu in Solar Magazine

September 2022

Verzekeraars massaal gestopt met vergoeden onzichtbare schade aan zonnepanelen Belangenorganisaties verdeeld over afbouw salderingsregeling zonnepanelen HERO: van toxisch pv-glas naar circulaire glas-polymeerfrontsheet voor zonnepanelen...
Vacatures
Zonnefabriek zoekt:

Installateur Zonnepanelen

32-40 uur - Dordrecht
kWh People zoekt:

Business Developer EnerTwin

Fulltime (40 uur) - Eindhoven
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!