Solar Magazine - European Building Supply (EBS)
Jelle Zijlstraweg 65
1689ZX Zwaag (Nederland)
Contact: Kevin Loomans
Telefoon: +31 (0)72 571 96 55

European Building Supply (EBS)

European Building Supply (EBS) werd in 2009 opgericht en is specialist in duurzame en circulaire dakmaterialen en bedient de zakelijke markt. EBS is een innovatief bedrijf waarin duurzaamheid en MVO voorop staat. De overheid legt een grote focus op deze veelgebruikte titels, want vooral in de bouwbranche kan er volgens onderzoek nog veel worden verbeterd. Hier draagt EBS graag hun steentje aan bij.

MVO duurzaam advies
Om ondernemers en leveranciers te helpen, doet EBS continu onderzoek hoe milieuvriendelijk een product is en hoe goed fabrikanten scoren met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Producten kunnen in totaal vier specifieke sterren behalen als de fabrikant aan alle drie de normen voldoet. Door middel van deze beoordeling, wordt duurzaam ondernemen voor iedereen eenvoudig en toegankelijk.

Circulaire dakmaterialen
EBS heeft een eigen kunststoflijn die wordt geleverd in gerecycled verpakkingsmateriaal. De verpakking kan worden ingeleverd. EBS levert het afval aan de afvalverwerkers, die daar nieuwe producten van maken die EBS en hun fabrieken weer inkopen. Zo kopen zij bijvoorbeeld recyclaat (grondstof) voor nieuwe producten in. Daarnaast worden oude panhaken uit het afval gesorteerd. De afvalverwerker maakt nieuw rvs-draad, waarvan weer nieuwe panhaken worden gemaakt.

Weten wat EBS voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op!Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2022

De Marktgids Zonne-energie 2022 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vol stroomnet en hoge prijzen zonnepanelen zorgen voor onzekerheid: Vlaanderen en Nederland willen stap maken naar...
Vacatures
kWh People zoekt:

Projectleider Data

Fulltime (40 uur) - Utrecht
Wocozon zoekt:

Gedreven en ervaren Project Manager

32-40 uur - 3554PZ
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!