Jelle Zijlstraweg 65
1689ZX Zwaag (Nederland)
Contact: Kevin Loomans
Telefoon: +31 (0)72 571 96 55

European Building Supply (EBS)

European Building Supply (EBS) werd in 2009 opgericht en is specialist in duurzame en circulaire dakmaterialen en bedient de zakelijke markt. EBS is een innovatief bedrijf waarin duurzaamheid en MVO voorop staat. De overheid legt een grote focus op deze veelgebruikte titels, want vooral in de bouwbranche kan er volgens onderzoek nog veel worden verbeterd. Hier draagt EBS graag hun steentje aan bij.

MVO duurzaam advies
Om ondernemers en leveranciers te helpen, doet EBS continu onderzoek hoe milieuvriendelijk een product is en hoe goed fabrikanten scoren met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Producten kunnen in totaal vier specifieke sterren behalen als de fabrikant aan alle drie de normen voldoet. Door middel van deze beoordeling, wordt duurzaam ondernemen voor iedereen eenvoudig en toegankelijk.

Circulaire dakmaterialen
EBS heeft een eigen kunststoflijn die wordt geleverd in gerecycled verpakkingsmateriaal. De verpakking kan worden ingeleverd. EBS levert het afval aan de afvalverwerkers, die daar nieuwe producten van maken die EBS en hun fabrieken weer inkopen. Zo kopen zij bijvoorbeeld recyclaat (grondstof) voor nieuwe producten in. Daarnaast worden oude panhaken uit het afval gesorteerd. De afvalverwerker maakt nieuw rvs-draad, waarvan weer nieuwe panhaken worden gemaakt.

Weten wat EBS voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op!Nu in Solar Magazine

September 2021

Marieke Beugel (Verbond van Verzekeraars): ‘Verzekeraars zijn niet bang voor zonnepanelen’ Radovan Kopecek over renaissance Europese zonne-energieketen: ‘Pv is coming home’ Erik de Leeuw (SOLARWATT): ‘Geen zin om...
Vacatures
Eigenenergie.net zoekt:

Bouwkundig Calculator BIPV

Fulltime (40 uur) - Spaarpot 20 , 5667 KX Geldrop
EWS GmbH & Co. KG zoekt:

Commercieel medewerker binnendienst voor de Nederlandse markt

Fulltime (40 uur) - Am Bahnhof 20, 24983 Handewitt, Duitsland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!