ProSolar Installatietechniek B.V.

ProSolar Installatietechniek is een zonnepaneelinstallatiebedrijf waarbij veilig werken centraal staat. Een vaste poel van VCA gecertificeerde en vakbekwame zelfstandigen verzorgen de installaties van ProSolar Installatietechniek.

Dit businessmodel stelt ons in de gelegenheid door heel Nederland duurzame energiesystemen te installeren. Installateurs van ProSolar Installatietechniek werken volgens de procedures uit het VGM Managementsysteem welke strenge eisen stelt op de gebieden van veilig werken op hoogte en elektrische veiligheid.

De Manager Kwaliteit, Arbo en Milieu (hoger veiligheidskundige) voert o.a. periodieke inspecties uit ter controle op de naleving van deze procedures.

ProSolar Installatietechniek B.V.
Stefan Borsboom

Stationsweg 27
2675 AM Honselersdijk
T. +31 (0)174-752575
E. info@prosolar.nl
I. www.prosolar.nl

Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2018

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY Vlaamse solar markt blijft tientallen procenten groeien ‘Nederland verwelkomt in 2018 meer dan 1 gigawattpiek...
Vacatures
Volta Solar zoekt:

Sales Engineer Particulier

Volta Solar zoekt een Sales Engineer Particulier voor zonne-energie.
Fulltime • Heerlen
De Solar Store zoekt:

Accountmanager binnendienst

De Solar Store zoekt een accountmanager binnendienst
Fulltime • Zaandam
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!