ProSolar Installatietechniek B.V.

ProSolar Installatietechniek is een zonnepaneelinstallatiebedrijf waarbij veilig werken centraal staat. Een vaste poel van VCA gecertificeerde en vakbekwame zelfstandigen verzorgen de installaties van ProSolar Installatietechniek.

Dit businessmodel stelt ons in de gelegenheid door heel Nederland duurzame energiesystemen te installeren. Installateurs van ProSolar Installatietechniek werken volgens de procedures uit het VGM Managementsysteem welke strenge eisen stelt op de gebieden van veilig werken op hoogte en elektrische veiligheid.

De Manager Kwaliteit, Arbo en Milieu (hoger veiligheidskundige) voert o.a. periodieke inspecties uit ter controle op de naleving van deze procedures.

ProSolar Installatietechniek B.V.
Stefan Borsboom

Stationsweg 27
2675 AM Honselersdijk
T. +31 (0)174-752575
E. info@prosolar.nl
I. www.prosolar.nl

Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nu in Solar Magazine

September 2017

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: TULiPPS Solar start zonnepanelenproductie in Waalwijk op Energyra wil zonnepanelenfabriek in Zaandam: ‘Kans dat het faalt minder dan 5 procent’ Designbureaus nemen...
Vacatures
Slim opgewekt! zoekt:

Elektrotechnisch Projectleider LED- PV

Slim opgewekt! zoekt een elektrotechnisch projectleider LED- PV.
Fulltime • Arnhem
Autarco zoekt:

Customer Care & Support Engineer

Autarco zoekt een Customer Care & Support Engineer.
Fulltime • Eindhoven
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!