ProSolar Installatietechniek B.V.

ProSolar Installatietechniek is een zonnepaneelinstallatiebedrijf waarbij veilig werken centraal staat. Een vaste poel van VCA gecertificeerde en vakbekwame zelfstandigen verzorgen de installaties van ProSolar Installatietechniek.

Dit businessmodel stelt ons in de gelegenheid door heel Nederland duurzame energiesystemen te installeren. Installateurs van ProSolar Installatietechniek werken volgens de procedures uit het VGM Managementsysteem welke strenge eisen stelt op de gebieden van veilig werken op hoogte en elektrische veiligheid.

De Manager Kwaliteit, Arbo en Milieu (hoger veiligheidskundige) voert o.a. periodieke inspecties uit ter controle op de naleving van deze procedures.

ProSolar Installatietechniek B.V.
Stefan Borsboom

Stationsweg 27
2675 AM Honselersdijk
T. +31 (0)174-752575
E. info@prosolar.nl
I. www.prosolar.nl

Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nu in Solar Magazine

Juni 2017

De juni-editie van Solar Magazine bevat artikelen over:   NEN1010: installatiekwaliteit continu onder druk, roep om opleverkeuring Vlaamse energieminister Bart Tommelein 1 jaar op zijn post: ‘Nieuwe promotiecampagnes voor...
Vacatures
Libra Energy zoekt:

Customer support medewerker

Libra Energy zoekt een customer support medewerker.
Fulltime • Uitgeest
Rooftop Energy zoekt:

Werkvoorbereider/Tekenaar zonnecentrales

Rooftop Energy zoekt een werkvoorbereider/Tekenaar zonnecentrales (M/V).
Fulltime • Rotterdam
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!