Solar Magazine - Webinar The Dutch Power Market Explained: New Trends in Energy Pricing

Webinar The Dutch Power Market Explained: New Trends in Energy Pricing

Uit recente rapporten blijkt dat de prijzen voor duurzame energie (wind en zon) in Europa verkocht via PPA's sinds de tweede helft van 2021 met ruim 7% zijn gestegen. De Nederlandse prijzen voor PPA's voor zonne-energie behoren inmiddels tot de hoogste in Europa. Sinds het uitbreken van de Covid-19 pandemie heeft de Nederlandse stroommarkt ingrijpende veranderingen doorgemaakt. Nu wordt het ook beïnvloed door de energiecrisis als gevolg van de Russische invasie van Oekraïne.

Wat zijn de nieuwe dynamieken van de energieprijsstelling in Nederland en in Europa? Hoe beïnvloedt de prijsvolatiliteit de investeringsmogelijkheden in zonne-energie?Tijdens dit webinar gaan we in op deze en vele andere vragen en krijgen we meer inzicht in de nieuwe dynamiek van de Nederlandse energiemarkt.

Nu in Solar Magazine

Juni 2022

Gerrit Hiemstra: ‘Energiesector en meteorologen moeten meer samenwerken’ Groothandels: tekort aan omvormers voor zonnepanelen houdt nog heel 2022 aan Jikke Biermasz: ‘Het Europese importheffingendossier voor zonnepanelen...
Vacatures
Green Energy Storage zoekt:

Projectleider Ontwikkeling

Fulltime (40 uur) - Ceresstraat 1, 4811 CA Breda
BayWa r.e. Solar Systems S.à r.l. zoekt:

Sales Support

Fulltime (40 uur) - Bijsterhuizen 1160 D, 6546 AS Nijmegen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!