Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Vier ondernemers Woensdrecht plaatsen gezamenlijk 5.300 zonnepanelen

Vier ondernemers Woensdrecht plaatsen gezamenlijk 5.300 zonnepanelen

Vier Woensdrechtse bedrijven hebben gezamenlijk 5.300 zonnepanelen laten plaatsen op hun bedrijfsdaken. Het gaat om een varkenshouder, akkerbouwer, pallet- en kistenbedrijf en uiverwerkingsbedrijf.

JOMAR electra uit Rilland heeft in samenwerking met Heckert Solar de installatie gerealiseerd. De zonnepanelen wekken jaarlijks een hoeveelheid stroom op die goed is voor het gemiddelde verbruik van circa 300 huishoudens. De zonnepanelen van Heckert Solar zijn verder voorzien van een speciale coating waardoor stof en vuil er bij een regenbui gemakkelijk afglijden.

Nu in Solar Magazine

Juni 2017

De juni-editie van Solar Magazine bevat artikelen over:   NEN1010: installatiekwaliteit continu onder druk, roep om opleverkeuring Vlaamse energieminister Bart Tommelein 1 jaar op zijn post: ‘Nieuwe promotiecampagnes voor...
Vacatures
Van der Valk Solar Systems zoekt:

Inside Sales Professional

Van der Valk Solar Systems is voor haar afdeling Verkoop Binnendienst op zoek naar een fulltime Inside Sales Professional.
Fulltime • Monster
Anoniem zoekt:

Business Development Manager NL/BE

Een bedrijf dat anoniem wil blijven zoekt een Business Development Manager NL/BE.
Fulltime • Amsterdam
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!