Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Scheuten Solar levert en installeert tweehonderdnegentig zonnepanelen voor Lidl Weert

Scheuten Solar levert en installeert tweehonderdnegentig zonnepanelen voor Lidl Weert

Scheuten Solar heeft eind vorig jaar een project afgerond bestaande uit het ontwerp, de installatie en levering van een zonnestroomsysteem voor het nieuwe duurzame Lidl-filiaal in Weert. De zonnepanelen voorzien alle koelingen in de supermarkt van energie. Het nieuwe Lidl filiaal in Weert is geheel gebouwd volgens de maatlat 'zeer duurzaam utiliteitsgebouw' van Agentschap NL en kenmerkt zich door diverse milieuvriendelijke en energiezuinige aspecten.

Gebouw geïntegreerde onderstructuur
De tweehonderdnegentig zonnepanelen die Scheuten Solar installeerde zijn omgerekend goed voor de stroomvoorziening van ruim twintig huishoudens. De zonnepanelen zijn geïnstalleerd op het platte dak van de Lidl, op een gebouw geïntegreerde onderstructuur. Het systeem is door Scheuten Solar zowel bouwtechnisch als elektrotechnisch specifiek voor het dak van de vestiging in Weert ontworpen. Hiermee is een optimaal en stabiel systeem gerealiseerd.
De installatie van de zonnepanelen draagt bij aan het duurzame karakter van Lidl. Behalve de installatie van zonnepanelen is er energiezuinige verlichting toegepast en reguleert het ingebouwde warmtepompsysteem de volledige klimatisering van het gebouw.
Perry Verberne, Chief Commercial Officer van Scheuten Solar is blij met de samenwerking met Lidl: 'Als bedrijf dragen wij actief bij aan de groei van de toepassing van duurzame energie in Nederland en Europa. Daartoe leveren wij oplossingen die garant staan voor hoogrenderende investeringen in zonne-energie. Ik beschouw de samenwerking met een gerenommeerd bedrijf als Lidl als zeer waardevol, het is mooi om te zien dat onze zonnepanelen bijdragen aan de duurzame visie van deze onderneming.'
Nu in Solar Magazine

September 2021

Marieke Beugel (Verbond van Verzekeraars): ‘Verzekeraars zijn niet bang voor zonnepanelen’ Radovan Kopecek over renaissance Europese zonne-energieketen: ‘Pv is coming home’ Erik de Leeuw (SOLARWATT): ‘Geen zin om...
Vacatures
Eigenenergie.net zoekt:

Werkvoorbereider

Fulltime (40 uur) - Geldrop, Spaarpot 20 5667 KX
SolarEdge zoekt:

Marketing Manager for Commercial PV sector (Benelux)

Fulltime (40 uur) - Utrecht (Netherlands)
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!