Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Drie Belgische zonne-energiebedrijven naar West-Brabant

Drie Belgische zonne-energiebedrijven naar West-Brabant

Ontwikkelingsmaatschappij NV Rewin West-Brabant heeft bekendgemaakt dat drie Belgische bedrijven zich op korte termijn zullen vestigen in West-Brabant. Achtereenvolgens ECO-DEGELEK, RENSOL en VDA SOLAR - alle drie actief in zowel de verkoop van zonnepanelen aan eindgebruikers - als de installatie ervan, openen een vestiging in de grensprovincie.

Hausse
Eco-Degelek, dat in Nederland onder de naam Ecoverbruik gaat opereren, en VDA Solar hebben een passende bedrijfsruimte gevonden in Breda. Rensol, dat ook warmtepompen verhandelt, vestigt zich aan de Bredaseweg in Etten-Leur. Rensol en VDA Solar kiezen er voor om klein te beginnen en langzaam op te bouwen. Ecoverbruik mikt er op om binnen drie jaar met vijftig personen de Nederlandse markt te bedienen.  
In België is de markt van zonne-energie toepassingen vele malen verder ontwikkeld dan in Nederland. De grote hausse aan consumenten en bedrijven die gebruik is gaan maken van zonnepanelen, is bij onze zuiderburen inmiddels achter de rug. Omdat de markt daar nu stabiel is, breiden aanbieders van deze producten hun activiteiten uit naar Nederland waar wij, naar verwachting,  nog aan de vooravond staan van de exponentiële groei in deze markt. De drie Belgische nieuwkomers anticiperen daarop.
Nu in Solar Magazine

September 2021

Marieke Beugel (Verbond van Verzekeraars): ‘Verzekeraars zijn niet bang voor zonnepanelen’ Radovan Kopecek over renaissance Europese zonne-energieketen: ‘Pv is coming home’ Erik de Leeuw (SOLARWATT): ‘Geen zin om...
Vacatures
kWh People zoekt:

Site Technicus PV Hoogspanning

32-40 uur - Overijssel
kWh People zoekt:

Business Development Manager

32-40 uur - Noord Brabant
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!