Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Gemeente Uden wil zonnepanelen aanleggen op gemeentewerf

Gemeente Uden wil zonnepanelen aanleggen op gemeentewerf

De gemeente Uden gaat op het dak van haar gemeentewerf zonnepanelen aanleggen. Van de overige gemeentelijke gebouwen wordt geïnventariseerd of het mogelijk is om daar zonnepanelen budgetneutraal (zonder kosten) te plaatsen. De gemeente Uden wil naar eigen zeggen ‘Koploper in duurzaamheid’ zijn. Het zelf produceren van duurzame energie levert daar een bijdrage aan. Het installeren van zonnepanelen kost de gemeente volgens een woordvoerder geen extra geld, omdat deze kosten worden terugverdiend met de besparing op de energie-inkoop en op termijn levert het zelfs geld op.

Sportclubs
Verder wil de gemeente Uden verenigingen, sportclubs, instellingen en andere non-profit organisaties in Uden begeleiden bij de aanschaf van zonnepanelen. Voor organisaties met een energieverbruik tot vijftigduizend kilowattuur is een zonne-installatie al kostenbesparend. De gemeente biedt deze organisaties begeleiding bij de voorbereiding, aanschaf en manier van financieren, dit doet zijn onder het motto 'Met zijn allen van duurzaam denken naar Duurzaam Doen!
Nu in Solar Magazine

September 2021

Marieke Beugel (Verbond van Verzekeraars): ‘Verzekeraars zijn niet bang voor zonnepanelen’ Radovan Kopecek over renaissance Europese zonne-energieketen: ‘Pv is coming home’ Erik de Leeuw (SOLARWATT): ‘Geen zin om...
Vacatures
Eigenenergie.net zoekt:

Werkvoorbereider

Fulltime (40 uur) - Geldrop, Spaarpot 20 5667 KX
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!