Solar Magazine - SamenZonneEnergie Zuid-Holland 4 levert 19.354 zonnepanelen op en circa vijf megawatt pv-vermogen
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
SamenZonneEnergie Zuid-Holland 4 levert 19.354 zonnepanelen op en circa vijf megawatt pv-vermogen

SamenZonneEnergie Zuid-Holland 4 levert 19.354 zonnepanelen op en circa vijf megawatt pv-vermogen

De nieuwste groepsaankoop SamenZonneEnergie Zuid-Holland (4) levert 19.354 nieuwe zonnepanelen op voor 1.580 huishoudens. Daarmee wordt circa vijf megawatt nieuw pv-vermogen verwelkomd.

De groepsaankoop zonnepanelen van SamenZonneEnergie in de provincie Zuid-Holland bleek ook in de vierde ronde succesvol. 1.580 deelnemers accepteerden het aanbod van de winnende leverancier in hun regio. De actie werd georganiseerd door negenendertig gemeenten in samenwerking met iChoosr. Gutami Solar en MetDeZon kwamen eerder al tijdens de veiling als winnaars uit de bus. De leveranciers installeren het komende half jaar alle zonnepanelensystemen bij deelnemers die hun aanbod accepteerden. De deelnemers konden daarbij kiezen uit blauwe zonnepanelen (255 wattpiek) en zwarte zonnepanelen (265 wattpiek).

Voor ieder zonnepanelensysteem dat via SamenZonneEnergie wordt geïnstalleerd, doneert iChoosr aan ontwikkelingsorganisatie Sympany. Dat levert voor deze groepsaankoop een totaalbedrag van 7.900 euro op. Sympany steunt hiermee de vakopleiding duurzame energie in Malawi.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

September 2023

Installateurs zonnepanelen bang voor teruglopende verkopen: ‘Acties energiebedrijven olie op het vuur’ Verkiezingen: ‘Niet overdramatiseren als afbouw salderingsregeling zonnepanelen pas in 2026 begint’...
Vacatures
Sunprojects B.V. zoekt:

Project Owner (Projectleider)

32-40 uur - Uilenstede 475, Amstelveen
Sunprojects B.V. zoekt:

Project Engineer

32-40 uur - Uilenstede 475
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!