logo
wvhj2023
hero-image
21 januari 2015

SamenZonneEnergie Zuid-Holland 4 levert 19.354 zonnepanelen op en circa vijf megawatt pv-vermogen

De nieuwste groepsaankoop SamenZonneEnergie Zuid-Holland (4) levert 19.354 nieuwe zonnepanelen op voor 1.580 huishoudens. Daarmee wordt circa vijf megawatt nieuw pv-vermogen verwelkomd.

De groepsaankoop zonnepanelen van SamenZonneEnergie in de provincie Zuid-Holland bleek ook in de vierde ronde succesvol. 1.580 deelnemers accepteerden het aanbod van de winnende leverancier in hun regio. De actie werd georganiseerd door negenendertig gemeenten in samenwerking met iChoosr. Gutami Solar en MetDeZon kwamen eerder al tijdens de veiling als winnaars uit de bus. De leveranciers installeren het komende half jaar alle zonnepanelensystemen bij deelnemers die hun aanbod accepteerden. De deelnemers konden daarbij kiezen uit blauwe zonnepanelen (255 wattpiek) en zwarte zonnepanelen (265 wattpiek).

Voor ieder zonnepanelensysteem dat via SamenZonneEnergie wordt geïnstalleerd, doneert iChoosr aan ontwikkelingsorganisatie Sympany. Dat levert voor deze groepsaankoop een totaalbedrag van 7.900 euro op. Sympany steunt hiermee de vakopleiding duurzame energie in Malawi.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten