Solar Magazine - EuPD Research kent Growatt 6 Top Brand PV Storage Awards toe voor batterijen
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
EuPD Research kent Growatt 6 Top Brand PV Storage Awards toe voor batterijen

EuPD Research kent Growatt 6 Top Brand PV Storage Awards toe voor batterijen

Growatt heeft van onderzoeksbureau EuPD Research 6 Top Brand PV Storage Awards toegekend gekregen. De award voor energieopslag kadert in de Global PV InstallerMonitor, een onderzoek onder installateurs.

Voor dit onderzoeksrapport ondervraagt EuPD in een groot aantal landen jaarlijks duizenden zonnepaneelinstallateurs over hun koopgedrag, de merken die ze in hun portfolio voeren en nog veel meer.

Omvormers
De Chinese fabrikant heeft de award voor zonnepaneelomvormers in 17 verschillende landen gewonnen – waaronder Nederland – en in nog eens 6 landen voor batterijomvormers.

Het gaat voor energieopslag om Italië, Australië, het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië, Tsjechië en Brazilië. ‘Het is een eer voor ons om erkend te worden door wereldwijde klanten, vooral die in Europa en Australië, waar steeds meer inwoners hoogwaardige energieopslagsystemen eisen’, stelt Lisa Zhang, global marketing director bij Growatt. 

Lithium-ijzerfosfaat
Naast de klassieke residentiële opslagomvormers – de SPA- en SPH-series – heeft Growatt een nieuwe generatie batterijklare omvormers ontwikkeld waarmee klanten in de toekomst vrij kunnen kiezen om energieopslagsystemen te installeren. Deze opslagomvormers zijn compatibel met Growatt’s laagspannings- en hoogspanningsbatterijen die lithium-ijzerfosfaat gebruiken voor meer veiligheid, en een modulair ontwerp hebben voor eenvoudiger transport, installatie en uitbreiding.

‘Klanten kunnen er ook voor kiezen om onze THOR EV-opladers, GroBoost-waterverwarmercontroller en andere slimme Internet of Things-apparaten te installeren om toegang te krijgen tot onze slimme thuisoplossingen’, aldus zhang.

Bekijk de batterijen van Growatt hier in de Solar Magazine Productzoeker.

Deel dit bericht

Dit is een artikel van

Nu in Solar Magazine

September 2023

Installateurs zonnepanelen bang voor teruglopende verkopen: ‘Acties energiebedrijven olie op het vuur’ Verkiezingen: ‘Niet overdramatiseren als afbouw salderingsregeling zonnepanelen pas in 2026 begint’...
Vacatures
Eigenenergie.net zoekt:

Projectleider

Fulltime (40 uur) - Geldrop
Dijkman Zonne-energie zoekt:

Stage (online) marketing

Fulltime (40 uur) - Heino, 8141 GN 23
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!