logo
wvhj2023
hero-image
20 juni 2022

EuPD Research kent Growatt 6 Top Brand PV Storage Awards toe voor batterijen

Growatt heeft van onderzoeksbureau EuPD Research 6 Top Brand PV Storage Awards toegekend gekregen. De award voor energieopslag kadert in de Global PV InstallerMonitor, een onderzoek onder installateurs.

Voor dit onderzoeksrapport ondervraagt EuPD in een groot aantal landen jaarlijks duizenden zonnepaneelinstallateurs over hun koopgedrag, de merken die ze in hun portfolio voeren en nog veel meer.

Omvormers
De Chinese fabrikant heeft de award voor zonnepaneelomvormers in 17 verschillende landen gewonnen – waaronder Nederland – en in nog eens 6 landen voor batterijomvormers.

Het gaat voor energieopslag om Italië, Australië, het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië, Tsjechië en Brazilië. ‘Het is een eer voor ons om erkend te worden door wereldwijde klanten, vooral die in Europa en Australië, waar steeds meer inwoners hoogwaardige energieopslagsystemen eisen’, stelt Lisa Zhang, global marketing director bij Growatt. 

Lithium-ijzerfosfaat
Naast de klassieke residentiële opslagomvormers – de SPA- en SPH-series – heeft Growatt een nieuwe generatie batterijklare omvormers ontwikkeld waarmee klanten in de toekomst vrij kunnen kiezen om energieopslagsystemen te installeren. Deze opslagomvormers zijn compatibel met Growatt’s laagspannings- en hoogspanningsbatterijen die lithium-ijzerfosfaat gebruiken voor meer veiligheid, en een modulair ontwerp hebben voor eenvoudiger transport, installatie en uitbreiding.

‘Klanten kunnen er ook voor kiezen om onze THOR EV-opladers, GroBoost-waterverwarmercontroller en andere slimme Internet of Things-apparaten te installeren om toegang te krijgen tot onze slimme thuisoplossingen’, aldus zhang.

Bekijk de batterijen van Growatt hier in de Solar Magazine Productzoeker.

Deel dit artikel:
In samenwerking met
storage_magazine_logo

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten