logo
wvhj2023
© Heckert Solar
© Heckert Solar
28 april 2022

Heckert Solar presenteert Symphone-E: nieuwe thuisbatterij voor zonnepanelen van 8,8 kilowattuur

Het Duitse Heckert Solar presenteert half mei op de vakbeurs Intersolar Europe een nieuwe thuisbatterij voor zonnepanelen. De effectief benutbare opslagcapaciteit van het kleinste model bedraagt 8,8 kilowattuur.

In München zal het bedrijf meerdere versies van de thuisbatterij laten zien. De thuisbatterij is modulair en kent varianten met 4 tot 10 batterijmodules.

Maximaal 22 kilowattuur
De opslagcapaciteit bedraagt achtereenvolgens 8,8 kilowattuur, 11 kilowattuur, 13,2 kilowattuur, 15,4 kilowattuur, 17,6 kilowattuur, 19,8 kilowattuur en 22 kilowattuur.

Het vermogen loopt uiteen van 133,5 tot 292,5 kilogram. Het kleinste exemplaar van de batterij is 92,5 centimeter hoog en het grootste exemplaar 171 centimeter.

Productgarantie
Het bedrijf biedt een productgarantie van 10 jaar en het potentieel om minimaal 3.650 cycli te behalen met een restcapaciteit na 10 jaar van 80 procent.

Heckert Solar levert de batterij met zijn eigen omvormer en desgewenst ook met zonnepanelen van de eigen merknaam. De thuisbatterij wordt vanaf komende herfst uitgeleverd in Duitsland. Of de batterij ook in Nederland en Vlaanderen beschikbaar komt, is nog niet bekend.

Bekijk hier welke thuisbatterijen er te koop zijn in de Benelux.

Deel dit artikel:
In samenwerking met
storage_magazine_logo

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten