logo
wvhj2023
© Farang | Dreamstime.com
© Farang | Dreamstime.com
12 april 2022

Persoonlijk | Nieuw personeel SolarEnergyWorks en Nederlandse inkoopcombinatie Duurzaam

In de rubriek Persoonlijk! bericht de redactie over personeelswisselingen in de (zonne-)energiesector. Ditmaal onder meer aandacht voor SolarEnergyWorks en de Nederlandse inkoopcombinatie Duurzaam.

SolarEnergyWorks | Tom van Dorp is de nieuwe chief executive officer van SolarEnergyWorks als opvolger van Marc van Velzen. Van Velzen is samen met Eric van der Gun oprichter en medeaandeelhouder van SolarEnergyWorks. Zij hebben het bedrijf vanaf de oprichting in 2012 ontwikkeld. Na een periode van sterke groei is het tijd voor Van Velzen om het stokje over te dragen. Zijn opvolger is al ruim een jaar als New Business Director werkzaam bij SolarEnergyWorks en heeft kunnen groeien naar deze nieuwe rol. De missie van het bedrijf is om in 2025 in totaal minimaal 500 megawattpiek aan zonneparken gerealiseerd te hebben in Nederland.

Nederlandse inkoopcombinatie Duurzaam | Joe van Dijk heeft per 1 april bij de Nederlandse inkoopcombinatie Duurzaam het ‘stokje’ van commercieel directeur overgenomen van Klaas van der Wal. Van der Wal zal in zijn nieuwe rol als Senior Business Development Manager betrokken blijven bij het bedrijf. In de afgelopen 6 jaar heeft Van der Wal, samen met zijn team, NiCI - Nederlandse inkoopcombinatie Installatietechniek op de kaart gezet. Met de komst van Van Dijk werd hier in de zomer van 2021 NiCD - Nederlandse inkoopcombinatie Duurzaam aan toegevoegd, waarmee gelijk een brug geslagen werd met zusterinkoopcombinaties NiCW - Nederlandse inkoopcombinatie Wegenbouw, NiCG - Nederlandse inkoopcombinatie Groen en NiCB - Nederlandse inkoopcombinatie Bouwbedrijven.

Bovendien is Rick van Lieshout als accountmanager gestart bij NiCD - Nederlandse inkoopcombinatie Duurzaam. Van Lieshout was in het verleden onder meer werkzaam bij YESSS Electrical NL en Zelfstroom.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten