Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
FD Gazellen 2020: montagesysteemfabrikant Esdec wint Oryx-prijs
© Esdec

FD Gazellen 2020: montagesysteemfabrikant Esdec wint Oryx-prijs

Montagesysteemfabrikant Esdec heeft de Oryx-prijs gewonnen. Dit is een extra prijs die naast de FD Gazellen Awards wordt uitgereikt aan het bedrijf met de meest bijzondere groeiprestatie.

Een jury heeft voor het vaststellen van de winnaars van de Oryx-prijs over meerdere aspecten van het ondernemerschap geoordeeld.

Gouden FD Gazellen
Esdec werd tijdens de in verband met het coronavirus digitale uitreiking van de FD Gazellen Awards, niet alleen bekroond met de Oryx-prijs, maar ook met een gouden award in de regio Oost voor bedrijven in de categorie groot. ‘We zijn apetrots dat we in een enorm sterk deelnemersveld er met de gouden award vandoor zijn gegaan. Een prachtige, externe erkenning van wat we afgelopen jaar, wederom, met al onze medewerkers en onze klanten hebben weten te realiseren’, aldus het bedrijf.

In gesprek met het Financieele Dagblad, organisator van de FD Gazellen, stelt chief executive officer Stijn Vos van de Esdec Solar Group dat het bedrijf de huidige omzet van 275 miljoen euro de komende 10 jaar kan laten groeien naar een bedrag van tussen de 1,5 en 2 miljard euro. Recent wapenfeit in die groeiambitie is de overname van de Amerikaanse montagesysteemfabrikant PanelClaw die begin november werd afgerond.

Nu in Solar Magazine

September 2020

Harm Valk, voorzitter van de projectgroep NTA 8800: ‘Fantastisch als je zonder zonnepanelen aan BENG-eisen kunt voldoen’ Kans hagelschade zonnepanelen grootst op platte daken en kleinst bij zuidoost-oriëntatie: ‘We leggen...
Vacatures
LENS B.V. zoekt:

Technisch Sales Engineer

Fulltime (40 uur) - Amsterdam, 1033NN, 75E
Wocozon zoekt:

Groene Schouwer Zonnepanelen!          

32-40 uur - Utrecht - De Meern
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!