logo
wvhj2023
hero-image
14 oktober 2020

Groepsaankoop West-Vlaanderen: 1.600 consumenten kopen zonnepanelen

1.600 inwoners in West-Vlaanderen hebben zich ingeschreven voor de zesde editie van de groepsaankoop voor zonnepanelen van iChoosr. Er worden minstens 5.000 zonnepanelen geplaatst.

Gutami, de winnende leverancier van deze editie, is volop bezig met de installaties die alle voor eind 2020 geplaatst zullen worden.

Al bijna 100.000 zonnepanelen
Via de voorbije groepsaankopen zijn sinds 2015 bijna 100.000 zonnepanelen in West-Vlaanderen geplaatst. ‘Doordat we de vaste kosten over een groter aantal klanten verdelen, kunnen we kortingen aanbieden’, duidt Frédéric Dumalin van iChoosr. ‘Deelnemende leveranciers moeten evenwel aan strengere kwaliteitseisen voldoen. Bovendien bieden wij verschillende garanties, waaronder ook een garantie op de opbrengst in kilowattuur van de installatie gedurende het eerste jaar na de plaatsing.’

33 gemeenten
Wegens het succes van de vorige 5 edities, werd dit jaar voor de zesde keer een groepsaankoop georganiseerd, dit jaar ondersteund door 33 West-Vlaamse gemeenten.

‘Het succes van de afgelopen edities toonde al aan dat het de moeite loont om deel te nemen aan groepsaankopen. Deze nieuwe groepsaankoop bevestigt dat nog veel West-Vlamingen interesse hebben om zonnepanelen aan te kopen. West-Vlaanderen heeft immers nog veel potentieel en wij willen op deze manier onze inwoners motiveren om te kiezen voor een duurzame-energieoplossing om samen onze provincie nog ‘groener’ te maken”, aldus Silke Beirens, voorzitter van het Energiehuis Oostende dat de groepsaankoop in samenwerking met iChoosr organiseerde.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten