Solar Magazine - Groepsaankoop West-Vlaanderen: 1.600 consumenten kopen zonnepanelen
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Groepsaankoop West-Vlaanderen: 1.600 consumenten kopen zonnepanelen

Groepsaankoop West-Vlaanderen: 1.600 consumenten kopen zonnepanelen

1.600 inwoners in West-Vlaanderen hebben zich ingeschreven voor de zesde editie van de groepsaankoop voor zonnepanelen van iChoosr. Er worden minstens 5.000 zonnepanelen geplaatst.

Gutami, de winnende leverancier van deze editie, is volop bezig met de installaties die alle voor eind 2020 geplaatst zullen worden.

Al bijna 100.000 zonnepanelen
Via de voorbije groepsaankopen zijn sinds 2015 bijna 100.000 zonnepanelen in West-Vlaanderen geplaatst. ‘Doordat we de vaste kosten over een groter aantal klanten verdelen, kunnen we kortingen aanbieden’, duidt Frédéric Dumalin van iChoosr. ‘Deelnemende leveranciers moeten evenwel aan strengere kwaliteitseisen voldoen. Bovendien bieden wij verschillende garanties, waaronder ook een garantie op de opbrengst in kilowattuur van de installatie gedurende het eerste jaar na de plaatsing.’

33 gemeenten
Wegens het succes van de vorige 5 edities, werd dit jaar voor de zesde keer een groepsaankoop georganiseerd, dit jaar ondersteund door 33 West-Vlaamse gemeenten.

‘Het succes van de afgelopen edities toonde al aan dat het de moeite loont om deel te nemen aan groepsaankopen. Deze nieuwe groepsaankoop bevestigt dat nog veel West-Vlamingen interesse hebben om zonnepanelen aan te kopen. West-Vlaanderen heeft immers nog veel potentieel en wij willen op deze manier onze inwoners motiveren om te kiezen voor een duurzame-energieoplossing om samen onze provincie nog ‘groener’ te maken”, aldus Silke Beirens, voorzitter van het Energiehuis Oostende dat de groepsaankoop in samenwerking met iChoosr organiseerde.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

September 2022

Verzekeraars massaal gestopt met vergoeden onzichtbare schade aan zonnepanelen Belangenorganisaties verdeeld over afbouw salderingsregeling zonnepanelen HERO: van toxisch pv-glas naar circulaire glas-polymeerfrontsheet voor zonnepanelen...
Vacatures
Dijkman Zonne-energie zoekt:

Monteur zonnepanelen

Fulltime (40 uur) - Heino
Winst uit je woning zoekt:

Productmanager Verduurzaming

Fulltime (40 uur) - Haarlem, 2011 MA
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!