Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Netbeheerders bieden ontwerp-investeringsplannen aan bij ACM
© Andre Muller | Dreamstime.com

Netbeheerders bieden ontwerp-investeringsplannen aan bij ACM

De Nederlandse netbeheerders hebben hun ontwerp-investeringsplannen nieuwe stijl aangeboden bij de toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM). Dat meldt Liander.

In de plannen beschrijven de netbeheerders de uitbreidings- en vervangingsinvesteringen voor de elektriciteits- en gasnetten.

Zienswijzen
Netbeheerders zijn wettelijk verplicht de ontwerp-investeringsplannen eerst ter consultatie aan te bieden. Van 1 mei 2020 tot 1 juni 2020 kon een zienswijze ingediend worden. Liander meldt bij de plannen die aan de ACM aangeboden zijn de zienswijzen toegevoegd te hebben. Daarbij is aangegeven hoe de uitkomsten van de consultatie zijn verwerkt. Een aantal zienswijzen zal Liander in de volgende investeringsplannen meenemen die over anderhalf jaar verschijnen. De voorbereiding van de nieuwe plannen start dit jaar.

Na toetsing door de ACM op doelmatigheid zijn de investeringsplannen definitief vastgesteld. In het najaar van 2020 publiceren de netbeheerders dan ook de definitieve investeringsplannen.

Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
kWh People zoekt:

Projectmanager Solar

Fulltime (40 uur) - 6541EZ
Navetto zoekt:

Magazijnmedewerkers

Fulltime (40 uur) - Arij Koplaan 3, 3132 AA, Vlaardingen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!