Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Deloitte presenteert Rooftop Solar Tool: zakelijke daken zonder én met zonnepanelen in beeld
© Deloitte

Deloitte presenteert Rooftop Solar Tool: zakelijke daken zonder én met zonnepanelen in beeld

Deloitte introduceert de Rooftop Solar Tool. Deze geeft inzicht in het potentieel voor de commerciële ontwikkeling van zonnepanelen op daken door grote geschikte daken voor zonnepanelen te tonen.

Het interactieve instrument toont gebouwen met meer dan 6.000 vierkante meter dakoppervlakte die nog geen zonnepanelen hebben en waarvoor al dan wel of niet over subsidie aangevraagd is binnen de Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie (SDE+).

Gedetailleerde datasets
Volgens het bedrijf is de tool gebaseerd op een van de meest gedetailleerde datasets die beschikbaar zijn voor het analyseren van de potentie voor zonne-energie.

Nederland telt volgens Deloitte meer dan 4.400 potentieel geschikte panden met een dakoppervlakte van minimaal 6.000 vierkante meter. De analyse van Deloitte toont aan dat de groei van zonne-energie vanuit grootschalige projecten ook in de toekomst kan blijven toenemen. In Nederland kan het huidige geïnstalleerd vermogen volgens Deloitte doorgroeien naar 20 gigawattpiek, mits het potentieel van onze daken wordt gebruikt.

Nu in Solar Magazine

September 2021

Marieke Beugel (Verbond van Verzekeraars): ‘Verzekeraars zijn niet bang voor zonnepanelen’ Radovan Kopecek over renaissance Europese zonne-energieketen: ‘Pv is coming home’ Erik de Leeuw (SOLARWATT): ‘Geen zin om...
Vacatures
kWh People zoekt:

Business Developer PV Certificering

32-40 uur - Zuid Holland
Zon Advies Nederland zoekt:

Magazijnmedewerker

Fulltime (40 uur) - 6662 NG
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!