Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Gemeente Delfzijl legt bouw zonnepark Groot Bronswijk stil
© Fabian Plock | Dreamstime.com

Gemeente Delfzijl legt bouw zonnepark Groot Bronswijk stil

De gemeente Delfzijl heeft de bouwwerkzaamheden voor zonnepark Groot Bronswijk in Wagenborgen stilgelegd. Bij de bouw zou afgeweken worden van de omgevingsvergunning.

Het zou onder meer gaan om het hekwerk om het zonnepark en om de onderconstructie waarop de zonnepanelen geplaatst worden.

Het zonnepark wordt gerealiseerd op het terrein van voormalig psychiatrisch centrum Groot Bronswijk en wordt 6 hectare groot. De gemeente Delfzijl heeft de werkzaamheden per maandag 4 november tot nader order stil laten leggen. Controleurs van de gemeente hebben de fouten geconstateerd en beide partijen voeren momenteel overleg over de voortgang.

Het zonnepark is een initiatief van Albert Brons die het realiseert in samenwerking met SolarGreenPoint. Het plan omvat maximaal zo'n 20.000 zonnepanelen, te realiseren in fases. Fase 1 omhelst 10.400 zonnepanelen en heeft een geïnstalleerde capaciteit van 2.8 megawattpiek.

Nu in Solar Magazine

Mei 2020

Coolblue stoomt snel op naar top residentiële zonne-energiemarkt: ‘De internetverkoop van zonnepanelen werkt’ Joint Solar Programme III: hybride tandemzonnecel van 30 procent binnen handbereik voor Nederlandse onderzoekers De...
Vacatures
Zonneplan zoekt:

Werkvoorbereider / Planner

Zonneplan zoekt een Werkvoorbereider / Planner
Fulltime • Zwolle
Zon & Zo zoekt:

Teamlid Elektricien

Zon & Zo zoekt een Teamlid Elektricien
Fulltime • Alblasserdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!