Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Solarclarity introduceert rekentool voor financiering zonnepanelensysteem
© Solarclarity

Solarclarity introduceert rekentool voor financiering zonnepanelensysteem

Solarclarity introduceert een rekentool voor de financiering van zonnepanelen. De financial lease calculator is speciaal ontwikkeld voor installateurs met zakelijke klanten die twijfelen over de financiering van pv.

Financiering is vaak een obstakel voor de realisatie van pv-projecten. Niet alleen voor projecten uit de Stimuleringsregeling Duurzame Energie (SDE+), maar ook voor de salderende klant uit midden- en kleinbedrijf (mkb) of voetbalvereniging die groene stroom wil. Om dit obstakel weg te nemen, heeft Solarclarity Financial Solutions opgezet, een financiële dochter die helpt bij de realisatie van projecten.  

Solarclarity Financial Solutions introduceert nu de nieuwe tool. De rekentool maakt meteen inzichtelijk wat de indicatieve leasekosten per maand zijn. Hoe werkt de rekentool? Door het schuifje te schuiven. Op basis van enkele gegevens - looptijd, vermogen, inbreng eigen vermogen - komt de calculator met een indicatie van de maandelijkse leasekosten voor een pv-project. 

Nu in Solar Magazine

Mei 2020

Coolblue stoomt snel op naar top residentiële zonne-energiemarkt: ‘De internetverkoop van zonnepanelen werkt’ Joint Solar Programme III: hybride tandemzonnecel van 30 procent binnen handbereik voor Nederlandse onderzoekers De...
Vacatures
Zon Advies Nederland zoekt:

Installateur zonnepanelen en elektricien(s)

Zon Advies Nederland zoekt Installateur zonnepanelen en elektricien(s)
Fulltime • Regio Gelderland
Vattenfall zoekt:

Development Manager Rooftop Solar NL

Vattenfall zoekt een Development Manager Rooftop Solar NL
Fulltime • Amsterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!