Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Solarfields opent kantoor in Arnhem
© Solarfields

Solarfields opent kantoor in Arnhem

Solarfields opent een nieuw kantoor in Arnhem. Het bedrijf is actief in de ontwikkeling van grootschalige zonneparken en zonnestroomsystemen.

​Solarfields heeft reeds vestigingen in Groningen en Eindhoven en wilde uitbreiden naar Oost-Nederland om ook deze regio beter te kunnen bedienen. Solarfields opende bovendien eerder dit jaar al een nieuwe vestiging in Rotterdam. Die stad werd gekozen vanwege zijn strategische ligging in Nederland en herkenbare energieprofiel. Daarbij maakte het bedrijf een pijplijn van 2.000 hectaren zonneparken bekend.

10 directe arbeidsplaatsen
De nieuwe vestiging in Arnhem zal 10 directe arbeidsplaatsen opleveren in de komende 3 jaar, 100.000 euro aan directe investeringen en 15 miljoen euro aan verwachte installaties. Bij de realisatie van een zonnepark wordt tevens intensief samengewerkt met lokale aannemers, ontwikkelingsmaatschappij Oost NL verwacht daarom ook indirecte werkgelegenheid.

Voor de vestiging van Solarfields in Oost-Nederland heeft Oost NL ondersteuning geboden bij het zoeken naar een kantoorlocatie in de regio Arnhem/Nijmegen, in de nabijheid van relevante bedrijven en partners binnen het energiecluster. Deze is gevonden aan de Jansbuitensingel 30 in Arnhem.​

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Zelfstroom zoekt:

Senior Administrateur

Zelfstroom zoekt een Senior Administrateur
Fulltime • 's-Hertogenbosch
Zelfstroom zoekt:

Procesmanager Sales

Zelfstroom zoekt een Procesmanager Sales
Fulltime • 's-Hertogenbosch
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!