Solar Magazine - Rijksvastgoedbedrijf organiseert marktconsultatie voor zonneparken op rijksgronden
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Rijksvastgoedbedrijf organiseert marktconsultatie voor zonneparken op rijksgronden

Rijksvastgoedbedrijf organiseert marktconsultatie voor zonneparken op rijksgronden

Het Rijksvastgoedbedrijf organiseert dit najaar een marktconsultatie ‘Hernieuwbare energie op rijksgronden’ voor onder meer de realisatie van zonneparken op gronden van de rijksoverheid.

Tijdens deze marktconsultatie wil het Rijksvastgoedbedrijf in gesprek met marktpartijen over de openbare inschrijvingen van het Rijksvastgoedbedrijf voor de realisatie van hernieuwbare-energieprojecten op rijksgronden. Centraal staat hoe de organisatie deze openbare inschrijvingen zo goed mogelijk vorm kan geven. Hoe kijkt de markt naar de aanpak, waar liggen kansen en hoe kan men deze kansen optimaal benutten?

Focus op zon en wind
De focus van de marktconsultatie ligt op wind-op-land- en zonne-energieprojecten. De onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere de mate van voorbereiding van projecten door het Rijk als grondeigenaar, (financiële) participatie in relatie tot de openbare inschrijving en laagste SDE+-inschrijving als gunningscriterium.

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdagmiddag 8 oktober op een nader te bepalen centrale locatie in het land. Na de zomer stuurt het Rijksvastgoedbedrijf de uitnodiging voor de marktconsultatie met daarin nadere informatie over het programma, de locatie en de wijze van aanmelden.

Deel dit bericht

Producten uit de Solar Magazine Productzoeker

Nu in Solar Magazine

September 2023

Installateurs zonnepanelen bang voor teruglopende verkopen: ‘Acties energiebedrijven olie op het vuur’ Verkiezingen: ‘Niet overdramatiseren als afbouw salderingsregeling zonnepanelen pas in 2026 begint’...
Vacatures
Zonnepark Services Nederland zoekt:

Technical Asset Manager

32-40 uur - Drieharingstraat 6 3511 BJ Utrecht
Wattkraft Benelux zoekt:

Senior Business Developer Energy Storage Solutions

32-40 uur - Utrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!