Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Samenwerkingsverband Kiwa en Sinvoltaics leidt tot one-stop-shop
© Canadian Solar

Samenwerkingsverband Kiwa en Sinvoltaics leidt tot one-stop-shop

Kiwa en Sinovoltaics hebben een samenwerkingsverband gesloten om zo een one-stop-shop voor het testen, inspecteren en certificeren van zonnepanelen en aanverwante producten te creëren.

Via de samenwerking richten de 2 bedrijven zich op dienstverlening aan investeerders en ontwikkelaars van zonnestroomsystemen.

Aziatische markt
De joint venture combineert de on-site kwaliteitsborging van Sinovoltaics in de fabrieken voor pv-productie in Azië met de inspectiediensten voor pv-modules van Kiwa.

‘Sinds enkele maanden zijn we actief op zoek naar een partnerschap zoals dat samen met Sinovoltaics om onze klanten een one-stop-shopservice te bieden, met name voor de Aziatische markt’, duidt Luca Votta, internationaal business manager bij Kiwa.

‘We kijken ernaar uit om pv-laboratoriumtests aan te bieden met een van de snelste doorlooptijden in de pv-industrie die Kiwa kan bieden en die uniek is onder de certificeringsinstellingen’, vult Dricus de Rooij, directeur van Sinovoltaics Group aan.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
ECONNETIC zoekt:

Consultant duurzame energie

ECONNETIC zoekt een consultant duurzame energie
32-40 uur per week • Driebergen-Rijsenburg
Wocozon zoekt:

Account Manager

Wocozon zoekt een gedreven groene Account Manager voor de regio Noord Nederland gezocht
36-40 uur • De Meern - Utrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!