Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Samenwerkingsverband Kiwa en Sinvoltaics leidt tot one-stop-shop
© Canadian Solar

Samenwerkingsverband Kiwa en Sinvoltaics leidt tot one-stop-shop

Kiwa en Sinovoltaics hebben een samenwerkingsverband gesloten om zo een one-stop-shop voor het testen, inspecteren en certificeren van zonnepanelen en aanverwante producten te creëren.

Via de samenwerking richten de 2 bedrijven zich op dienstverlening aan investeerders en ontwikkelaars van zonnestroomsystemen.

Aziatische markt
De joint venture combineert de on-site kwaliteitsborging van Sinovoltaics in de fabrieken voor pv-productie in Azië met de inspectiediensten voor pv-modules van Kiwa.

‘Sinds enkele maanden zijn we actief op zoek naar een partnerschap zoals dat samen met Sinovoltaics om onze klanten een one-stop-shopservice te bieden, met name voor de Aziatische markt’, duidt Luca Votta, internationaal business manager bij Kiwa.

‘We kijken ernaar uit om pv-laboratoriumtests aan te bieden met een van de snelste doorlooptijden in de pv-industrie die Kiwa kan bieden en die uniek is onder de certificeringsinstellingen’, vult Dricus de Rooij, directeur van Sinovoltaics Group aan.

Nu in Solar Magazine

September 2019

Coolback wil de wereld veroveren met rendementsverhogende achterwand zonnepanelen Nieuwe BENG-eisen per 1 juli 2020 van kracht: ‘De tijd van schaampaneeltjes is definitief voorbij’ SDE++ biedt kansen voor zonnewarmte: subsidie...
Vacatures
Coolblue zoekt:

Zonnepanelen Installateur / Dakspecialist

Plus- en minpunten + Je staat samen met je collega op het dak en raakt perfect op elkaar ingespeeld met de montage van haken, rails en zonnepanelen. + Jullie zijn samen verantwoordelijk voor 1 à maximaal 2 installaties bij onze klanten...
Fulltime (40 uur) - Apeldoorn
kWh People zoekt:

Project Development Manager

Your role As a Project Development Manager you will have the opportunity to add significant value and direction in the growth and penetration of Falck in Netherlands. You will be involved in managing the existing relationship with the local...
Fulltime (40 uur) - Nijmegen, 6541 EZ 477
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!