Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Studiedag PV-Vlaanderen: Vlaamse pv-sector maakt zich klaar voor nieuwe groei
foto: Vlaams Parlement

Studiedag PV-Vlaanderen: Vlaamse pv-sector maakt zich klaar voor nieuwe groei

PV-Vlaanderen wist onlangs een grote vertegenwoordiging van de Vlaamse pv-sector naar Brussel te trekken. Daar vond bij ENGIE de jaarlijkse studiedag van de brancheorganisatie plaats.

In Vlaanderen werd afgelopen maart een akkoord bereikt over de invoering van de digitale meter bij eigenaren van zonnepanelen. Pv-eigenaren mogen 15 jaar lang het rendement behouden van de huidige, terugdraaiende teller. Bij de studiedag van PV-Vlaanderen was er logischerwijs volop aandacht voor dit belangrijke besluit voor de toekomst van de zonne-energiesector.

Lorenzo Van de Pol, politiek adviseur van minister van Energie Lydia Peeters, was er op de studiedag van brancheorganisatie PV Vlaanderen duidelijk over (red. noot: Van de Pol sprak tijdens de studiedag op persoonlijke titel): zonnestroom heeft de toekomst. ‘Het is enigszins afwachten wat het nieuwe regeerakkoord voor de sector brengt, maar gelet op de maatregelen van de afgelopen maanden en jaren is de tijd dat pv naar de achterkamer van de politiek werd geduwd is voorbij.’

Lees hier het volledige artikel ‘Vlaamse pv-sector maakt zich klaar voor nieuwe groei’ in de juni 2019-editie van Solar Magazine.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Zon & Zo zoekt:

Teamlid Servicemonteur

Zon & Zo zoekt een Teamlid Servicemonteur
Fulltime • Alblasserdam
Sunvest zoekt:

Accountmanager zonneparken

Sunvest zoekt een accountmanager zonneparken
Fulltime • Utrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!