Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Opvouwbare set zonnepanelen SolarBar overtreft crowdfundingsdoel 20 keer via Kickstarter
foto: SolarBar

Opvouwbare set zonnepanelen SolarBar overtreft crowdfundingsdoel 20 keer via Kickstarter

De SolarBar, een opvouwbare set zonnepanelen om draadloos mobiele telefoons en tablets op te laden, heeft zijn crowdfundingsdoel via Kickstart ruim 20 keer overtroffen.

Waar het doel het ophalen van 4.459 Amerikaanse dollar betrof, is er met nog 9 dagen te gaan al bijna 100.000 dollar opgehaald. De SolarBar is een combinatie van opvouwbare zonnepanelen en een externe accu van 10.000 milliampère-uur (mAh). De externe accu maakt het mogelijk om met 10 watt draadloos snel te laden en met een kabel loopt dit zelfs op tot 18 watt. Er kunnen 4 apparaten tegelijk geladen worden.

LG óf SunPower
De fabrikant van de SolarBar gaat gebruikmaken van monokristallijne zonnepanelen van LG óf SunPower om zo een efficiëntie tot 22,5 procent te bereiken. Er komt een variant met 10 wattpiek en 20 wattpiek aan zonnepanelen beschikbaar. De versie met 20 wattpiek aan zonnepanelen laadt volgens SolarBar net zo snel als een traditionele lader. De uitlevering van de SolarBars start in augustus 2019.

Bekijk hieronder de crowdfundingsvideo van SolarBar.

Nu in Solar Magazine

Mei 2020

Coolblue stoomt snel op naar top residentiële zonne-energiemarkt: ‘De internetverkoop van zonnepanelen werkt’ Joint Solar Programme III: hybride tandemzonnecel van 30 procent binnen handbereik voor Nederlandse onderzoekers De...
Vacatures
E2-Energie zoekt:

Elektromonteur

E2-Energie zoekt een elektromonteur
Fulltime • Duiven
Libra Energy zoekt:

Stagiair Logistiek

Libra Energy zoekt een Stagiair Logistiek
Fulltime • Uitgeest
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!