Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Moyersoen veilt 4.000 zonnepanelen van Simax
foto: Moyersoen

Moyersoen veilt 4.000 zonnepanelen van Simax

Veilingplatform Moyersoen is een veiling gestart van 4.000 zonnepanelen. De zonnepanelen van het merk Simax kennen een vermogen van 200 tot 240 wattpiek.

De gerechtelijke verkoop van het grote aantal zonnepanelen wordt aangeboden via het onlineveilingplatform. De partij zonnepanelen is onderverdeeld in verschillende typen. De zonnepanelen staan momenteel onder de regeling extern douanevervoer (T1). De goederen dienen hier door de koper(s) nog ingeklaard te worden bij de douane, indien ze bestemd zijn voor gebruik in de Europese Unie.

De kavelgrootte loopt uiteen van 250 tot 700 zonnepanelen. Simax produceert panelen met een vermogen van 190 tot 320 wattpiek. In deze partij schommelen de wattages tussen de 200 en 240 wattpiek. Het veilingaanbod is hier te bekijken.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
PVO International zoekt:

Medewerker Backoffice

PVO International zoekt een medewerker Backoffice
Fulltime • Rosmalen
Libra Energy zoekt:

Stagiair Office Management

Libra Energy zoekt een Stagiair Office Management
Fulltime • Uitgeest
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!