Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Vlaanderen kiest nieuw parlement: zonne-energie splijtzwam partijprogramma’s
foto: Vlaams parlement

Vlaanderen kiest nieuw parlement: zonne-energie splijtzwam partijprogramma’s

Op 26 mei kiest men in België niet alleen voor Europa, maar ook voor een nieuwe nationale regering en de regeringen van de deelstaten Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Zonne-energie is een van de grote thema's.

Zonne-energie is in de voorbije 4 jaar hoog op de Vlaamse politieke agenda komen te staan. De inmiddels teruggetreden Energieminister Bart Tommelein heeft de verkoop van zonnepanelen explosief laten groeien. Zijn opvolger Lydia Peeters heeft onlangs het dossier van de Vlaamse variant van de salderingsregeling tot een goed einde gebracht. Hun partij Open VLD hoopt bij de komende verkiezingen voor het Vlaams Parlement op 26 mei 2019 hiervan de vruchten te plukken.

Het N-VA pleit voor ecorealisme, CD&V ziet nood aan een hernieuwbare-energieplan, Groen wil een rollend zonnefonds, sp·a voert de gratis kilowattuur in en Open Vld wil een energie-omwenteling.

Lees hier het volledige artikel ‘Vlaanderen kiest nieuw parlement: zonne-energie splijtzwam partijprogramma’s’ in de mei 2019-editie van Solar Magazine.

Nu in Solar Magazine

Mei 2019

Vernieuwde aanpak innovatie in zonne-energie door ECN part of TNO: ‘Het is tijd voor pv 2.0, we bewegen steeds verder weg van one-size-fits-all-oplossingen’ Nieuw directieteam KiesZon wil groeien in zakelijke én...
Vacatures
Zelfstroom zoekt:

Senior Content Marketeer

Zelfstroom zoekt een Senior Content Marketeer
Fulltime • 's-Hertogenbosch
ECONNETIC zoekt:

Consultant duurzame energie Flevoland

ECONNECTIC zoekt een consultant duurzame energie Flevoland
32-40 uur per week • Driebergen-Rijsenburg
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!