Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
10 jaar Solar Magazine: oproep tot deelname aan lezersonderzoek
foto: Dé Duurzame Uitgeverij

10 jaar Solar Magazine: oproep tot deelname aan lezersonderzoek

Solar Magazine viert dit jaar zijn 10-jarig jubileum. In juni verschijnt de jubileumeditie van het tijdschrift Solar Magazine. Als onderdeel van dit jubileumnummer wordt een uitgebreid lezersonderzoek uitgevoerd.

Om de informatie in het tijdschrift, de wekelijkse e-mailnieuwsbrief en op de website beter af te stemmen op de lezers wil de redactie namelijk graag hun mening weten. Hoe ervaren zij de publicaties? Missen ze nog iets? Het invullen van de vragenlijst behorend tot het lezersonderzoek duurt circa 10 minuten. Alle vragen worden vertrouwelijk behandeld en verwerkt.

Deelnemers aan het lezersonderzoek krijgen een kosteloos abonnement op het tijdschrift van Solar Magazine of kunnen dit aan een relatie schenken. Bovendien maken zij kans op een noise cancelling koptelefoon Bose QuietComfort. Door de actieve noise cancelling-functie heeft men geen last van omgevingsgeluid, zoals het geraas van de trein of het lawaai van een vliegtuigmotor.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Slim Opgewekt zoekt:

Elektromonteur

Slim Opgewekt zoekt een fulltime elektromonteur.
Fulltime • Arnhem
Zonmaat zoekt:

Planner

Zonmaat zoekt een Planner
Fulltime • Heerhugowaard
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!