Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
10 jaar Solar Magazine: oproep tot deelname aan lezersonderzoek
foto: Dé Duurzame Uitgeverij

10 jaar Solar Magazine: oproep tot deelname aan lezersonderzoek

Solar Magazine viert dit jaar zijn 10-jarig jubileum. In juni verschijnt de jubileumeditie van het tijdschrift Solar Magazine. Als onderdeel van dit jubileumnummer wordt een uitgebreid lezersonderzoek uitgevoerd.

Om de informatie in het tijdschrift, de wekelijkse e-mailnieuwsbrief en op de website beter af te stemmen op de lezers wil de redactie namelijk graag hun mening weten. Hoe ervaren zij de publicaties? Missen ze nog iets? Het invullen van de vragenlijst behorend tot het lezersonderzoek duurt circa 10 minuten. Alle vragen worden vertrouwelijk behandeld en verwerkt.

Deelnemers aan het lezersonderzoek krijgen een kosteloos abonnement op het tijdschrift van Solar Magazine of kunnen dit aan een relatie schenken. Bovendien maken zij kans op een noise cancelling koptelefoon Bose QuietComfort. Door de actieve noise cancelling-functie heeft men geen last van omgevingsgeluid, zoals het geraas van de trein of het lawaai van een vliegtuigmotor.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
AliusEnergy zoekt:

Medewerker service en support

AliusEnergy zoekt een medewerker service en support.
Fulltime • Eersel
AliusEnergy zoekt:

Service coördinator

AliusEnergy zoekt een service coördinator.
Fulltime • Eersel
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!