Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Project in beeld (9) | Zonnepanelen voor Begra, Agrico en VSO Talryk
foto: Begra Magazijninrichting

Project in beeld (9) | Zonnepanelen voor Begra, Agrico en VSO Talryk

In de rubriek ‘Project in beeld’ deze week aandacht voor zonnepanelen bij Begra Magazijninrichting , Agrico en VSO Talryk.

Begra Magazijninrichting heeft 840 zonnepanelen in gebruik genomen. Raaxo elektrotechnique heeft de zonnepanelen geplaatst. Begra zal ongeveer 55 procent van de zonnestroom terugleveren aan het elektriciteitsnet.

Momenteel worden er 520 zonnepanelen op het dak van het Agrico Quality Center gelegd. Met een verwachte opbrengst van 150.000 kilowattuur wordt het Quality Center hiermee qua elektriciteit energieneutraal. Om de kwaliteit van zijn aardappelen te monitoren en verhogen, heeft Agrico een kwaliteitscentrum gebouwd. In dit centrum worden op efficiënte wijze controles uitgevoerd die de coöperatie veel meer inzicht geven in de in- en externe kwaliteit en vitaliteit van zijn aardappelen.

Koninklijke Damstra Installatietechniek is bij VSO Talryk in Drachten gestart met het plaatsen van 686 zonnepanelen. Talryk is een school voor voortgezet speciaal onderwijs.

Het stadsbestuur van de Vlaamse plaats Nieuwpoort heeft op het dak van het stedelijk zwembad en de sporthal in het Leopold II park 594 zonnepanelen laten plaatsen. In totaal zijn de zonnepanelen goed voor een jaarlijkse opbrengst van 154.450 kilowattuur, oftewel 23 procent van het huidige jaarlijks verbruik van de sporthal en het zwembad. De terugverdientijd van de zonnepanelen bedraagt 8 jaar, mede dankzij een subsidie van 100.000 euro van de provincie West-Vlaanderen.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Zelfstroom zoekt:

Performance Marketeer

Zelfstroom zoekt een Performance Marketeer
Fulltime • 's-Hertogenbosch
Nuvoton Development (Slim Opgewekt) zoekt:

Productmanager/ Business Developer

Slim opgewekt is op zoek naar een Productmanager/ Business Developer bij Nuvoton Development
Fulltime • Arnhem
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!