Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
6.500 zonnepanelen op daken SVRZ locaties
foto: SVRZ

6.500 zonnepanelen op daken SVRZ locaties

De Stichting Voor Regionale Zorgverlening (SVRZ) heeft Saman Groep en Paree geselecteerd om op 20 daken van de zorgorganisatie zonnepanelen te plaatsen. In totaal koopt SVRZ met SDE+-subsidie 6.500 zonnepanelen.

Paree is al bekend met de gebouwen van SVRZ en zorgt zodoende voor de aansluiting van de zonnepanelen op de meterkasten. Saman Groep is verantwoordelijk voor het leggen van de zonnepanelen en de bekabeling tot de omvormers. Het project wordt opgeleverd in de zomer van 2020.

De miljoeneninvestering levert SVRZ ruim 1,6 miljoen kilowattuur zonnestroom per jaar op. De organisatie wekt hierdoor in de dagsituatie voldoende energie zelf op via de zonnepanelen.

Naast zonnepanelen heeft SVRZ de intentie nog dit jaar met het wagenpark over te schakelen naar elektrische auto’s, inclusief voldoende eigen laadpalen. Tevens investeert SVRZ in energierenovaties. Op 6 locaties worden de gasgestookte Cv-installaties omgebouwd tot hybride of all-electric installaties. Ook komt er een interne campagne waarmee men medewerkers wil helpen bij milieubesparende handelingen in het dagelijkse werk.

Nu in Solar Magazine

Mei 2019

Vernieuwde aanpak innovatie in zonne-energie door ECN part of TNO: ‘Het is tijd voor pv 2.0, we bewegen steeds verder weg van one-size-fits-all-oplossingen’ Nieuw directieteam KiesZon wil groeien in zakelijke én...
Vacatures
Zelfstroom zoekt:

Performance Marketeer

Zelfstroom zoekt een Performance Marketeer
Fulltime • 's-Hertogenbosch
Slim Opgewekt zoekt:

Projectleider Service & Beheer

Slim Opgewekt zoekt een projectleider Service & Beheer
Fulltime • Arnhem
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!