Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Trina Solar lanceert nieuwe reeks zonnepanelen: vermogen stijgt tot 415 wattpiek
foto: Trina Solar

Trina Solar lanceert nieuwe reeks zonnepanelen: vermogen stijgt tot 415 wattpiek

Trina Solar lanceert 4 nieuwe series zonnepanelen. Het maximale vermogen neemt daarbij toe van 370 naar 415 wattpiek. De zonnepanelen worden volgens het bedrijf direct in massaproductie gemaakt.

Het gaat om de volgende 4 series: de ‘standaard’-zonnepanelen Honey, de hoogefficiënte zonnepanelen TALLMAX, de bifacialzonnepanelen DUOMAX en de zwarte zonnepanelen Honey black M.

De dubbelzijdige zonnepanelen bieden volgens de fabrikant door de stroomopwekkende achterkant van het paneel een meeropbrengst van 5 tot 30 procent. Trina Solar ziet voor deze zonnepanelen vooral meerwaarde in gebieden met sneeuw en veel zand waardoor de reflectie van het licht – en daarmee de opbrengst van de zonnepanelen – hoog is. De esthetische Honey black M-serie is speciaal ontworpen voor het hogere segment van de residentiële markt.

Trina Solar-topman Yin Rongfang stelt het volgende over de nieuwe productreeksen: ‘De nieuwe reeks zonnepanelen overstijgt de huidige vermogensgrens van hoogefficiënte zonnepanelen in massaproductie. Hierdoor krijgen onze klanten voortaan producten met een hogere waarde.’

Nu in Solar Magazine

Maart 2019 editie

Sander Leenders (Essent) en Wilco Zandvliet (EnergieWonen Groep): ‘Verkopen binnen enkele jaren verdubbelen’ De Start-up | Uitrolbaar zonnetapijt topvolleyballer moet Nederlandse sportvelden veroveren Enexis en TenneT maken...
Vacatures
Pon Power zoekt:

Projectmanager CAT Solar

Pon Power zoekt een projectmanager CAT Solar
Fulltime • Almere
Green Energy Company zoekt:

Logistiek medewerker

Green Energy Company zoekt een Logistiek medewerker
Fulltime • Weesp
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!