Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
EnergieWonen: ‘Verkopen binnen enkele jaren verdubbelen’
foto: EnergieWonen

EnergieWonen: ‘Verkopen binnen enkele jaren verdubbelen’

Voor de buitenwacht kwam het wellicht als een donderslag bij heldere hemel, maar voor de directie van de EnergieWonen Groep is het volstrekt logisch: de overname door Essent.

Voor de buitenwacht kwam het wellicht als een donderslag bij heldere hemel, maar voor de directie van de EnergieWonen Groep is het volstrekt logisch: de overname door Essent. ‘Voor Essent betekent het dat we nu marktleider zijn in de zonnepanelenmarkt voor particuliere woningeigenaren’, stelt Sanders Leenders, algemeen directeur Servicepartnerbedrijven en Energie+ domein bij Essent.

Het genereren van kwalitatief goede leads en het verzilveren door de adviseurs heeft volgens Wilco Zandvliet (algemeen directeur van EnergieWonen Groep) de afgelopen jaren aan de basis van het succes van de EnergieWonen Groep gestaan. ‘We zijn momenteel met 22 adviseurs in de buitendienst actief en hopen dat aantal de komende jaren te verdubbelen. Dit betekent dat je ook de omvang van je leadkanaal bijna moet verdrievoudigen. Dat kunnen we grotendeels op eigen kracht, maar de hulp van Essent is meer dan welkom. We verwachten in 2019 alvast een mooie groei van de oplevering van 5.000 naar 7.000 zonnepaneelinstallaties. Belangrijk is om gezond te groeien. Dus niet groeien om te groeien, maar tegelijkertijd wel de mogelijkheden hebben om te blijven groeien.’

Lees hier het volledige artikel ‘Neeltje Jans gaat mosselen kweken onder zonnepanelen’ in de maart 2019-editie van Solar Magazine.

Nu in Solar Magazine

September 2020

Harm Valk, voorzitter van de projectgroep NTA 8800: ‘Fantastisch als je zonder zonnepanelen aan BENG-eisen kunt voldoen’ Kans hagelschade zonnepanelen grootst op platte daken en kleinst bij zuidoost-oriëntatie: ‘We leggen...
Vacatures
Green Energy Company zoekt:

Monteur zonnepanelen

Fulltime (40 uur) - Weesp
Solention B.V. zoekt:

Werkvoorbereider

<24 uur - Ede, 6718XA
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!