Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
EnergieWonen: ‘Verkopen binnen enkele jaren verdubbelen’
foto: EnergieWonen

EnergieWonen: ‘Verkopen binnen enkele jaren verdubbelen’

Voor de buitenwacht kwam het wellicht als een donderslag bij heldere hemel, maar voor de directie van de EnergieWonen Groep is het volstrekt logisch: de overname door Essent.

Voor de buitenwacht kwam het wellicht als een donderslag bij heldere hemel, maar voor de directie van de EnergieWonen Groep is het volstrekt logisch: de overname door Essent. ‘Voor Essent betekent het dat we nu marktleider zijn in de zonnepanelenmarkt voor particuliere woningeigenaren’, stelt Sanders Leenders, algemeen directeur Servicepartnerbedrijven en Energie+ domein bij Essent.

Het genereren van kwalitatief goede leads en het verzilveren door de adviseurs heeft volgens Wilco Zandvliet (algemeen directeur van EnergieWonen Groep) de afgelopen jaren aan de basis van het succes van de EnergieWonen Groep gestaan. ‘We zijn momenteel met 22 adviseurs in de buitendienst actief en hopen dat aantal de komende jaren te verdubbelen. Dit betekent dat je ook de omvang van je leadkanaal bijna moet verdrievoudigen. Dat kunnen we grotendeels op eigen kracht, maar de hulp van Essent is meer dan welkom. We verwachten in 2019 alvast een mooie groei van de oplevering van 5.000 naar 7.000 zonnepaneelinstallaties. Belangrijk is om gezond te groeien. Dus niet groeien om te groeien, maar tegelijkertijd wel de mogelijkheden hebben om te blijven groeien.’

Lees hier het volledige artikel ‘Neeltje Jans gaat mosselen kweken onder zonnepanelen’ in de maart 2019-editie van Solar Magazine.

Nu in Solar Magazine

Mei 2020

Coolblue stoomt snel op naar top residentiële zonne-energiemarkt: ‘De internetverkoop van zonnepanelen werkt’ Joint Solar Programme III: hybride tandemzonnecel van 30 procent binnen handbereik voor Nederlandse onderzoekers De...
Vacatures
Libra Energy zoekt:

Senior Technisch Inkoper

Libra Energy zoekt een Senior Technisch Inkoper
Fulltime • Uitgeest
Volta Solar zoekt:

Teamleider Uitvoering

Volta Solar zoekt een Teamleider Uitvoering
Fulltime • Heerlen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!