Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
FruitMasters installeert 7.000 zonnepanelen
foto: FruitMasters

FruitMasters installeert 7.000 zonnepanelen

De grootste fruitcoöperatie van Nederland – FruitMasters – installeert de komende periode bijna 7.000 zonnepanelen. FruitMasters benut hiervoor een groeivoucher energie van ontwikkelingsmaatschappij Oost NL.

De zonnepanelen worden geïnstalleerd op verschillende gebouwen op het eigen terrein in Geldermalsen. Het gaat hiermee in totaal om een oppervlak van 1,5 hectare aan zonnepanelen. De opgewekte zonne-energie zal onder andere worden gebruikt voor de koeling van het fruit in de koelhuizen.

Encon heeft een plan van aanpak gemaakt voor het project, een berekening van de elektrotechnische voorzieningen en er is hiermee een SDE+-subsidie aangevraagd en verleend. De installatie van de zonnepanelen past in de bredere ambities van FruitMasters. Samen met de eigen telers en klanten werkt FruitMasters aan een duurzame fruitketen van boomgaard tot fruitschaal.

FruitMasters is een afzetorganisatie waarbij ruim 400 fruittelers zijn aangesloten en waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Geldermalsen. FruitMasters draagt zorg voor de vermarkting van hun fruit in zowel het binnenland als buitenland. Daarbij begeleidt FruitMasters het fruit vanaf de teelt tot aan de aanschaf door de consument. Van sorteren en verpakken tot en met marketing en winkelvloerpresentatie.

Nu in Solar Magazine

Mei 2020

Coolblue stoomt snel op naar top residentiële zonne-energiemarkt: ‘De internetverkoop van zonnepanelen werkt’ Joint Solar Programme III: hybride tandemzonnecel van 30 procent binnen handbereik voor Nederlandse onderzoekers De...
Vacatures
SolarEdge zoekt:

Field Service Engineer buitendienst

SolarEdge zoekt een Field Service Engineer buitendienst
Fulltime • Regio Eindhoven
ECONNETIC zoekt:

Junior Consultant Financiering

ECONNETIC zoekt een Junior Consultant Financiering
32-40 uur • Driebergen-Rijsenburg
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!