Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
2.700 zonnepanelen voor kruidenfabrikant Euroma

2.700 zonnepanelen voor kruidenfabrikant Euroma

De nieuwe productielocatie van kruidenfabrikant Koninklijke Euroma wordt door Batenburg (red. door het bedrijfsonderdeel Van Dalen) van 2.700 zonnepanelen voorzien.

Alle inspanningen zijn er volgens het bedrijf op gericht dat Euroma medio 2019 Europa’s meest innovatieve en duurzame fabriek voor kruiden en specerijen in Zwolle in gebruik gaat nemen. Vanwege de groei van Euroma en de alsmaar groeiende productie wordt er in Zwolle een nieuwe fabriek gerealiseerd van 26.000 vierkante meter.
Bijzonder in dit project is de heat recovery. De vrijkomende restwarmte uit het koelingsproces van de stoominstallatie, zetten ze in voor de verwarming en warm water ten behoeve van het kantoor. Zo’n 2.700 zonnepanelen zorgen voor duurzaam opgewekte elektra. Dat past binnen BREEAM Excellent, maar ook bij het toekomstbestendig inzetten van installatietechniek.               

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Zonneplan zoekt:

Junior Online Marketeer

Zonneplan zoekt een Junior Online Marketeer
Fulltime • Zwolle
Pure Energie zoekt:

Adviseur omgevingsmanagement Zon

Pure Energie zoekt een Adviseur omgevingsmanagement Zon
Fulltime • Enschede
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!