Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
2.700 zonnepanelen voor kruidenfabrikant Euroma

2.700 zonnepanelen voor kruidenfabrikant Euroma

De nieuwe productielocatie van kruidenfabrikant Koninklijke Euroma wordt door Batenburg (red. door het bedrijfsonderdeel Van Dalen) van 2.700 zonnepanelen voorzien.

Alle inspanningen zijn er volgens het bedrijf op gericht dat Euroma medio 2019 Europa’s meest innovatieve en duurzame fabriek voor kruiden en specerijen in Zwolle in gebruik gaat nemen. Vanwege de groei van Euroma en de alsmaar groeiende productie wordt er in Zwolle een nieuwe fabriek gerealiseerd van 26.000 vierkante meter.
Bijzonder in dit project is de heat recovery. De vrijkomende restwarmte uit het koelingsproces van de stoominstallatie, zetten ze in voor de verwarming en warm water ten behoeve van het kantoor. Zo’n 2.700 zonnepanelen zorgen voor duurzaam opgewekte elektra. Dat past binnen BREEAM Excellent, maar ook bij het toekomstbestendig inzetten van installatietechniek.               

Nu in Solar Magazine

Mei 2020

Coolblue stoomt snel op naar top residentiële zonne-energiemarkt: ‘De internetverkoop van zonnepanelen werkt’ Joint Solar Programme III: hybride tandemzonnecel van 30 procent binnen handbereik voor Nederlandse onderzoekers De...
Vacatures
SMA Benelux zoekt:

Service Line medewerker – 2e lijn support (interim)

SMA Benelux zoekt een Service Line medewerker – 2e lijn support (interim)
Fulltime • Mechelen
Libra Energy zoekt:

Stagiair Office Management

Libra Energy zoekt een Stagiair Office Management
Fulltime • Uitgeest
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!