Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
2.700 zonnepanelen voor kruidenfabrikant Euroma

2.700 zonnepanelen voor kruidenfabrikant Euroma

De nieuwe productielocatie van kruidenfabrikant Koninklijke Euroma wordt door Batenburg (red. door het bedrijfsonderdeel Van Dalen) van 2.700 zonnepanelen voorzien.

Alle inspanningen zijn er volgens het bedrijf op gericht dat Euroma medio 2019 Europa’s meest innovatieve en duurzame fabriek voor kruiden en specerijen in Zwolle in gebruik gaat nemen. Vanwege de groei van Euroma en de alsmaar groeiende productie wordt er in Zwolle een nieuwe fabriek gerealiseerd van 26.000 vierkante meter.
Bijzonder in dit project is de heat recovery. De vrijkomende restwarmte uit het koelingsproces van de stoominstallatie, zetten ze in voor de verwarming en warm water ten behoeve van het kantoor. Zo’n 2.700 zonnepanelen zorgen voor duurzaam opgewekte elektra. Dat past binnen BREEAM Excellent, maar ook bij het toekomstbestendig inzetten van installatietechniek.               

Nu in Solar Magazine

Mei 2019

Vernieuwde aanpak innovatie in zonne-energie door ECN part of TNO: ‘Het is tijd voor pv 2.0, we bewegen steeds verder weg van one-size-fits-all-oplossingen’ Nieuw directieteam KiesZon wil groeien in zakelijke én...
Vacatures
Libra Energy zoekt:

Stagiair Logistiek

Libra Energy zoekt een Stagiair Logistiek
Fulltime • Uitgeest
kWh People zoekt:

Senior Ontwikkelaar Zon

kWh People zoekt een Senior Ontwikkelaar Zon
Fulltime • Randstad
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!