Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Solar Solutions 3 dagen lang het kloppend solar hart van Europa
foto: Solar Solutions

Solar Solutions 3 dagen lang het kloppend solar hart van Europa

Solar Solutions groeit uit zijn jasje. In positieve zin. De zonne-energievakbeurs duurt dit jaar om die reden voor het eerst 3 in plaats van 2 dagen en de beurs is dagelijks een uur langer open.

‘Met de exposanten- en bezoekersgroei van het afgelopen jaar – van respectievelijk 40 en 50 procent – is het niet meer dan logisch dat Solar Solutions dit jaar 3 dagen duurt’, aldus Rolf Heynen van beursorganisator Good!.

‘We zijn in minder dan 10 jaar tijd uitgegroeid tot de op een na grootste zonne-energievakbeurs van Europa’, stelt een tevreden Heynen vast. ‘Nederland behoort inmiddels tot de 3 grootste Europese afzetmarkten voor zonnepanelen. Enkel Duitsland en Turkije moet ons land nog voor zich dulden.’

En de bijbehorende internationale aantrekkingskracht van de Nederlandse zonne-energiemarkt is dit jaar op de beursvloer van Solar Solutions volop zichtbaar. Niet alleen is er een recordaantal exposanten; er waren ook nog nooit zo veel buitenlandse standhouders aanwezig. Ze zijn uit meer dan 20 landen afkomstig. Opgeteld tellen Solar Solutions en Duurzaam Verwarmd meer dan 250 standhouders op 20.000 vierkante meter beursvloer.

Lees hier het volledige artikel ‘Solar Solutions groeit uit zijn jasje: extra beursdag en langere openingstijden’  in de maart 2019-editie van Solar Magazine.

De vakbeurs Solar Solutions vindt plaats op 19, 20 en 21 maart in Expo Haarlemmermeer. Gratis toegangskaarten kunnen hier besteld worden met de code ‘19SOLARMAG’.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Zonnegilde zoekt:

Technisch Projectmanager PV-installaties

Zonnegilde zoekt een technisch Projectmanager PV-installaties
Fulltime • Kampen
Pure Energie zoekt:

Adviseur omgevingsmanagement Zon

Pure Energie zoekt een Adviseur omgevingsmanagement Zon
Fulltime • Enschede
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!