Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
SunPower lanceert zonnepaneel van 415 wattpiek
foto: SunPower

SunPower lanceert zonnepaneel van 415 wattpiek

De Amerikaanse zonnepanelenfabrikant SunPower lanceert de A-serie. De zonnepanelen uit deze serie kennen een vermogen van 400 en 415 wattpiek.

Volgens het bedrijf zijn het de meest krachtige zonnepanelen die voor Amerikaanse consumenten te koop zijn. De zonnepanelen zijn per direct beschikbaar in Amerika. De A-serie zonnepanelen is uitgerust met de vijfde generatie Maxeon-zonnecellen. Deze zonnecellen zijn 65 procent groter dan de vorige generaties.

In Europa en Australië lanceert SunPower gelijktijdig een zonnepaneel van 400 wattpiek: de Maxeon 3. Deze zonnepanelen zijn uitgerust met de derde generatie Maxeon-zonnecellen.

Tot op heden heeft SunPower wereldwijd 10,3 gigawattpiek aan zonnepanelen uitgeleverd in zowel de residentiële als commerciële markt. Gezamenlijk produceren deze zonnepanelen in de eerste 25 jaar van hun bestaan 470 miljard kilowattuur zonnestroom.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Zon & Zo zoekt:

Teamlid Elektricien

Zon & Zo zoekt een Teamlid Elektricien
Fulltime • Alblasserdam
ECONNETIC zoekt:

Senior Consultant Windenergie

ECONNETIC zoekt een Senior Consultant Windenergie
32-40 uur per week • Driebergen-Rijsenburg
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!