Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Schone Energie en Zon Bewust starten samenwerkingsverband
foto: Schone Energie

Schone Energie en Zon Bewust starten samenwerkingsverband

Schone Energie en Zon Bewust zijn een samenwerkingsverband gestart. Ze gaan samenwerken op het gebied van installatie van zonnepanelen.

‘Onze regering zet zich massaal in om de klimaatdoelstelling te halen waarbij er diverse subsidies voor de particuliere en zakelijke markt zijn. Hierdoor zien wij een groei in de markt waarbij de installatiebedrijven te kampen hebben met een personeelstekort’, aldus Vincent Marshall, directeur van Schone Energie.

Zowel Schone Energie als Zon Bewust is lid van de Stichting Garantiefonds ZonZeker. Dit collectief van gecertificeerde installateurs is een garantiefonds rond zonnepanelen, voor eigenaren én installateurs. Zo worden bij een faillissement van een ZonZeker-installateur de zekerheden overgenomen door een andere aangesloten installateur.

Zon Bewust is een landelijke speler met klanten als Vereniging Eigen Huis waarbij duizenden particuliere woningen in heel Nederland worden voorzien van zonnepanelen. Marshall: ‘De samenwerking met Zon Bewust betekent voor ons dat de ingezette groei behouden kan worden. Deze samenwerking is een mooie strategische en logische vervolgstap.’

Nu in Solar Magazine

Maart 2019 editie

Sander Leenders (Essent) en Wilco Zandvliet (EnergieWonen Groep): ‘Verkopen binnen enkele jaren verdubbelen’ De Start-up | Uitrolbaar zonnetapijt topvolleyballer moet Nederlandse sportvelden veroveren Enexis en TenneT maken...
Vacatures
Schone Energie zoekt:

1e Projectengineer zonne-energie

Schone Energie zoekt een 1e Projectengineer zonne-energie
Fulltime • Den Haag
Pure Energie zoekt:

Adviseur omgevingsmanagement Zon

Pure Energie zoekt een Adviseur omgevingsmanagement Zon
Fulltime • Enschede
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!