Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Derde award van EuPD Research voor Enphase
foto: Enphase

Derde award van EuPD Research voor Enphase

Voor het derde jaar op rij heeft Enphase Energy de ‘Top PV Brand’ Award van EuPD Research gekregen. Enphase krijgt deze voor zijn activiteiten in onder meer Nederland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

EuPD Research voert ieder jaar een wereldwijd onderzoek uit onder installateurs waarbij ook installateurs uit Nederland en België ondervraagd worden. Aan de hand van enquêtes schetst het bedrijf een beeld van de waardering die installateurs hebben voor de verschillende zonne-energiemerken. Installateurs in de onderzochte landen hebben Enphase Energy als beste gerangschikt in meerdere categorieën. ‘Op basis van de resultaten van het bedrijf op het gebied van marktpenetratie, naamsbekendheid en klantaanbeveling, zijn wij verheugd Enphase Energy te bekronen met het Top Brand PV Seal Europe 2019’, aldus Markus Hoehner, oprichter en chief executive officer van EuPD Research.

‘Dit keurmerk bevestigt Enphase’s kwaliteit, productinnovatie en technologisch leiderschap’, aldus Peter van Berkel, general manager EMEA Enphase Energy. ‘Het EuPD Research-keurmerk wordt toegekend op basis van feedback van installateurs, waardoor de erkenning voor ons nog meer waarde krijgt.’

Enphase Energy's zevende generatie micro-omvormer wordt momenteel verscheept naar landen in heel Europa. Het IQ 7-platform biedt diverse voordelen voor de Europese zonnemarkten. Met name in nieuw gebouwde, kleine woningsystemen komt het platform tot zijn recht. Dit is onder meer te danken aan de schaalbare architectuur.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2019

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt maakt zich op voor lineaire groei Nederland maakt zich op voor het solar decennium NATIONAAL...
Vacatures
Libra Energy zoekt:

Marketingstagiair

Libra Energy biedt een Uitdagende Marketing stage bij organisatie in duurzame energie aanb.
Fulltime • Uitgeest
Libra Energy zoekt:

Customer Support medewerker

Libra Energy zoekt een Customer Support medewerker.
Uitgeest • Fulltime
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!