Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Gemeente Hellendoorn plaatst op 9 gebouwen zonneboilers
foto: DSS

Gemeente Hellendoorn plaatst op 9 gebouwen zonneboilers

9 gemeentelijke gebouwen in Hellendoorn worden dit jaar voorzien van zonnecollectoren en zonneboilers die zonnewarmte opwekken en opslaan. Bovendien komen er op een groot aantal gebouwen zonnepanelen.

De zonnepanelen leveren jaarlijks samen 387.000 kilowattuur aan zonnestroom op. Gemeente Hellendoorn gaat dit jaar het gemeentelijk vastgoed verder verduurzamen om in 2020 de gewenste 20 procent CO2-reductie te realiseren ten opzichte van 2008.

Naast de zonne-energiesystemen krijgen 4 gemeentelijke sporthallen slimme domotica die de verlichting en de verwarming bedienen waardoor energie bespaard kan worden. In zwem-, sport- en zorgcomplex Het Ravijn worden de pompen die het zwemwater reinigen, uitgerust met slimme regelaars waardoor opnieuw een forse energiebesparing gerealiseerd kan worden. In het Huis voor Cultuur en Bestuur wordt ook de vloerverwarming aangesloten op warmtepompen, waardoor gas bespaard kan worden.

Met alle genoemde duurzaamheidsmaatregelen wordt naast de stroomopwekking naar verwachting ook 85.000 kubieke meter gas per jaar bespaard.

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2019

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt maakt zich op voor lineaire groei Nederland maakt zich op voor het solar decennium NATIONAAL...
Vacatures
BayWa zoekt:

Sales Representative (België)

BayWa zoekt een Sales Representative
Fulltime • België
BayWa zoekt:

Technisch commerciële binnendienst (België)

BayWa zoekt een Sales Representative
Fulltime • België
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!