logo
wvhj2023
foto: © Oleksii Liskonih | Dreamstime.com
foto: © Oleksii Liskonih | Dreamstime.com
18 december 2018

Vakbeurs InterSolution: ‘Vlaamse pv-sector klaar voor energiedoelstellingen, maar overheid moet daadkracht tonen’

Flanders Expo in Gent is op woensdag 23 en donderdag 24 januari het toneel van de achtste editie van de vakbeurs InterSolution. De redactie van Solar Magazine blikt vooruit met Bram Claeys van ODE/PV-Vlaanderen.

‘2018 is voor de Vlaamse zonne-energiesector een mooi jaar met volle orderboeken, maar snelle duidelijkheid over de effecten van de invoer van de slimme meter voor zonnepaneeleigenaren is noodzaak om de groei de komende jaren vast te kunnen houden’, aldus Claeys.

Een groot aantal van de leden van PVVlaanderen presenteert zich tijdens de vakbeurs InterSolution op de beursvloer. Het toont volgens Claeys dat de Vlaamse zonne-energiemarkt de weg naar boven ook in 2018 vast heeft weten te houden. ‘De voorlopige marktcijfers tot en met de maand oktober laten zien dat de groei iets minder groot zal zijn, maar met een verwachte afzet van 180 megawattpiek is het nog altijd een zeer succesvol jaar voor de pv-sector.’

Lees het volledige artikel ‘Vlaamse pv-sector klaar voor energiedoelstellingen, maar overheid moet daadkracht tonen’ hier in de december 2018-editie van Solar Magazine.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten