Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Vakbeurs InterSolution: ‘Vlaamse pv-sector klaar voor energiedoelstellingen, maar overheid moet daadkracht tonen’
foto: © Oleksii Liskonih | Dreamstime.com

Vakbeurs InterSolution: ‘Vlaamse pv-sector klaar voor energiedoelstellingen, maar overheid moet daadkracht tonen’

Flanders Expo in Gent is op woensdag 23 en donderdag 24 januari het toneel van de achtste editie van de vakbeurs InterSolution. De redactie van Solar Magazine blikt vooruit met Bram Claeys van ODE/PV-Vlaanderen.

‘2018 is voor de Vlaamse zonne-energiesector een mooi jaar met volle orderboeken, maar snelle duidelijkheid over de effecten van de invoer van de slimme meter voor zonnepaneeleigenaren is noodzaak om de groei de komende jaren vast te kunnen houden’, aldus Claeys.

Een groot aantal van de leden van PVVlaanderen presenteert zich tijdens de vakbeurs InterSolution op de beursvloer. Het toont volgens Claeys dat de Vlaamse zonne-energiemarkt de weg naar boven ook in 2018 vast heeft weten te houden. ‘De voorlopige marktcijfers tot en met de maand oktober laten zien dat de groei iets minder groot zal zijn, maar met een verwachte afzet van 180 megawattpiek is het nog altijd een zeer succesvol jaar voor de pv-sector.’

Lees het volledige artikel ‘Vlaamse pv-sector klaar voor energiedoelstellingen, maar overheid moet daadkracht tonen’ hier in de december 2018-editie van Solar Magazine.

Nu in Solar Magazine

Mei 2019

Vernieuwde aanpak innovatie in zonne-energie door ECN part of TNO: ‘Het is tijd voor pv 2.0, we bewegen steeds verder weg van one-size-fits-all-oplossingen’ Nieuw directieteam KiesZon wil groeien in zakelijke én...
Vacatures
Zon & Zo zoekt:

Werkvoorbereider E

Zon & Zo zoekt een Werkvoorbereider E
Fulltime • Alblasserdam
Zonnefabriek zoekt:

Monteur / Installateur zonnepanelen

Zonnefabriek zoekt een Monteur / Installateur zonnepanelen
Fulltime • Amsterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!