Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
ZonnepanelenDelen verwelkomt 5.000ste ZonneDeler
(foto: ZonnepanelenDelen)

ZonnepanelenDelen verwelkomt 5.000ste ZonneDeler

ZonnepanelenDelen heeft de 5.000ste investeerder, ZonneDeler genaamd op het platform, mogen verwelkomen. De mijlpaal werd bereikt bij het project Zonnedak Bloemen.

Steeds meer huishoudens investeren in zonnepanelen op een ander dak. Hierdoor wekken zij zelf zonne-energie op én is men beschermd tegen mogelijke prijsstijgingen in de toekomst.

De 5.000ste ZonneDeler is een mijlpaal waar ZonnepanelenDelen trots op is. Tegelijkertijd willen ze ervoor zorgen dat nog veel meer huishoudens kunnen profiteren van de zon. Dat is mogelijk gemaakt door elk project op te delen in zogenaamde ZonneDelen. Daarmee investeert men in een deel van een zonne-energieproject, en krijgt men de opbrengsten uit dat deel van het project.

ZonneDelers investeren eenmalig, en dan is het vervolgens profiteren van de kracht van de zon. Want alle lopende projectkosten zijn direct gedekt tijdens de investering in de ZonneDelen door de opbrengsten vanuit het pv-systeem. ZonneDelers krijgen eenmaal per jaar de ZonneRente uitgekeerd op het moment in het jaar dat ook de ZonneDelen zijn uitgegeven.

Wat begon met de eerste ‘collectieve’ zonnepanelen op het voetbalstadion van FC Groningen is nu uitgegroeid tot een toonaangevend platform om in zonne-energie te investeren. Met altijd inzicht in de eigen zonnestroomproductie, samenwerkingen met projectontwikkelaars, energieleveranciers en financiële partijen. De ZonneDelers hebben zo al 68 zonne-energieprojecten mogelijk gemaakt, voor meer dan 140.000 zonnepanelen.

Zeer recentelijk zijn op deze wijze zon-pv projecten gefinancierd op ZonnepanelenDelen bij Dillewijn Zwapak (944 kilowattpiek), Zonnedak Oosterhout op de gemeentewerf van de gemeente Oosterhout (407 kilowattpiek) en Zonnepark Achtkarspelen (10,7 megawattpiek) van Solarfields.

Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Zonmaat zoekt:

Vestigingsmanager Sexbierum

Zonmaat zoekt een vestigingsmanager Sexbierum.
Fulltime • Sexbierum
SMA Benelux zoekt:

Key accountmanager commercial PV & Storage

SMA Benelux zoekt een Key accountmanager commercial PV & Storage
Fulltime • Mechelen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!