Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Weijerseikhout levert 2.030 zonnepanelen bij Foreco Dalfsen op
(foto: Weijerseikhout)

Weijerseikhout levert 2.030 zonnepanelen bij Foreco Dalfsen op

Weijerseikhout heeft 2.030 zonnepanelen geplaatst bij Foreco Dalfsen. Het project is een initiatief van de energiecoöperatie Dalfsen Stroomt.

Het pv-systeem het dak van houtverwerkingsbedrijf Foreco Dalfsen is volgens de betrokkenen het eerste postcoderoosproject in Nederland dat tot stand komt met financiering van een commerciële bank.

Het project maakt gebruik van zonnepanelen van Canadian Solar van 285 wattpiek per stuk en 60 en 70 kilowatt-omvormers van Growatt.

Peter Swager, directeur van Foreco, heeft het dak tegen een symbolische vergoeding ter beschikking gesteld voor Dalfsen Stroomt. ‘Je bent een ondernemer, je doet dit vast niet voor niets. Maar we hebben een enorm dakoppervlak dat tot nu toe onbenut bleef. Het zou zonde zijn om het niet voor zo'n mooi vrijwilligersinitiatief beschikbaar te stellen. Op deze manier kunnen we iets voor de samenleving doen.'

Nu in Solar Magazine

September 2018

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: GroenLeven schaalt op na bundeling van krachten met BayWa r.e.: ‘Meer dan 95 procent van onze beschikte SDE+-projecten wordt gebouwd’ Zon op Infra beleeft vliegende...
Vacatures
Libra Energy zoekt:

Sales Manager E-mobility

Libra Energy zoekt een Sales Manager E-mobility!
Fulltime • Uitgeest
E2-Energie zoekt:

Elektromonteur

E2-Energie zoekt een elektromonteur
Fulltime • Duiven
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!