Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Weijerseikhout levert 2.030 zonnepanelen bij Foreco Dalfsen op
(foto: Weijerseikhout)

Weijerseikhout levert 2.030 zonnepanelen bij Foreco Dalfsen op

Weijerseikhout heeft 2.030 zonnepanelen geplaatst bij Foreco Dalfsen. Het project is een initiatief van de energiecoöperatie Dalfsen Stroomt.

Het pv-systeem het dak van houtverwerkingsbedrijf Foreco Dalfsen is volgens de betrokkenen het eerste postcoderoosproject in Nederland dat tot stand komt met financiering van een commerciële bank.

Het project maakt gebruik van zonnepanelen van Canadian Solar van 285 wattpiek per stuk en 60 en 70 kilowatt-omvormers van Growatt.

Peter Swager, directeur van Foreco, heeft het dak tegen een symbolische vergoeding ter beschikking gesteld voor Dalfsen Stroomt. ‘Je bent een ondernemer, je doet dit vast niet voor niets. Maar we hebben een enorm dakoppervlak dat tot nu toe onbenut bleef. Het zou zonde zijn om het niet voor zo'n mooi vrijwilligersinitiatief beschikbaar te stellen. Op deze manier kunnen we iets voor de samenleving doen.'

Nu in Solar Magazine

Maart 2019 editie

Sander Leenders (Essent) en Wilco Zandvliet (EnergieWonen Groep): ‘Verkopen binnen enkele jaren verdubbelen’ De Start-up | Uitrolbaar zonnetapijt topvolleyballer moet Nederlandse sportvelden veroveren Enexis en TenneT maken...
Vacatures
Lightsource zoekt:

Connection Manager

Lightsource zoekt een Connection Manager.
Fulltime • Amsterdam
AliusEnergy zoekt:

Werkvoorbereider elektro

AliusEnergy zoekt een werkvoorbereider elektro
Fulltime • Eersel
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!