Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Weijerseikhout levert 2.030 zonnepanelen bij Foreco Dalfsen op
(foto: Weijerseikhout)

Weijerseikhout levert 2.030 zonnepanelen bij Foreco Dalfsen op

Weijerseikhout heeft 2.030 zonnepanelen geplaatst bij Foreco Dalfsen. Het project is een initiatief van de energiecoöperatie Dalfsen Stroomt.

Het pv-systeem het dak van houtverwerkingsbedrijf Foreco Dalfsen is volgens de betrokkenen het eerste postcoderoosproject in Nederland dat tot stand komt met financiering van een commerciële bank.

Het project maakt gebruik van zonnepanelen van Canadian Solar van 285 wattpiek per stuk en 60 en 70 kilowatt-omvormers van Growatt.

Peter Swager, directeur van Foreco, heeft het dak tegen een symbolische vergoeding ter beschikking gesteld voor Dalfsen Stroomt. ‘Je bent een ondernemer, je doet dit vast niet voor niets. Maar we hebben een enorm dakoppervlak dat tot nu toe onbenut bleef. Het zou zonde zijn om het niet voor zo'n mooi vrijwilligersinitiatief beschikbaar te stellen. Op deze manier kunnen we iets voor de samenleving doen.'

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2019

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt maakt zich op voor lineaire groei Nederland maakt zich op voor het solar decennium NATIONAAL...
Vacatures
AliusEnergy zoekt:

Medewerker service en support

AliusEnergy zoekt een medewerker service en support
Fulltime • Eersel
Slim Opgewekt zoekt:

Projectleider PV en LED

Slim Opgewekt zoekt een Projectleider PV en LED
Fulltime • Arnhem
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!